Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
''gyépésebbeknek'' -kösz!
Ugyanolyan jól beállítható, mint a többi, és ami nekem fontos, hogy teljesen leegyszerűsíthető. Kipróbáltam az összes jónevű tűzfalat, és angol felülete ellenére is ez jött be. Nekem semmi kedvem annyit foglalkozni egy tűzfallal, mint pl. az Outpost megkíván, csak egy tűzfalra van szükségem, ami annyival több mint az SP2-é,hogy kimenő alkalmazásokat is ellenőrzi. És a ZA-ban egy-két kattintással meg lehet oldani ezt.
Nem igazán tetszik, hogy most össze-vissza integrálják mindegyiket, és állandőan
b@szogatnak a felbukkanó ablakok. A komolyabb Anti-Spyware programoknál is látszik, hogy megvan a maguk nyűgje, nem hiszem, hogy a tűzfalban lévő egyenértékű lenne velúk. A ZA-ban kilőttem mindent / Anti-Spyware; OS firewall, stb./, csak a kimenő progikat kell engedélyeznem, és néhány cselesebb site-ot letiltanom, mert nagyrésze az Opera 9-cel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő