- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart #292 üzenetére
''gyépésebbeknek'' -kösz!
Ugyanolyan jól beállítható, mint a többi, és ami nekem fontos, hogy teljesen leegyszerűsíthető. Kipróbáltam az összes jónevű tűzfalat, és angol felülete ellenére is ez jött be. Nekem semmi kedvem annyit foglalkozni egy tűzfallal, mint pl. az Outpost megkíván, csak egy tűzfalra van szükségem, ami annyival több mint az SP2-é,hogy kimenő alkalmazásokat is ellenőrzi. És a ZA-ban egy-két kattintással meg lehet oldani ezt.
Nem igazán tetszik, hogy most össze-vissza integrálják mindegyiket, és állandőan
b@szogatnak a felbukkanó ablakok. A komolyabb Anti-Spyware programoknál is látszik, hogy megvan a maguk nyűgje, nem hiszem, hogy a tűzfalban lévő egyenértékű lenne velúk. A ZA-ban kilőttem mindent / Anti-Spyware; OS firewall, stb./, csak a kimenő progikat kell engedélyeznem, és néhány cselesebb site-ot letiltanom, mert nagyrésze az Opera 9-cel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest