Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
''gyépésebbeknek'' -kösz!
Ugyanolyan jól beállítható, mint a többi, és ami nekem fontos, hogy teljesen leegyszerűsíthető. Kipróbáltam az összes jónevű tűzfalat, és angol felülete ellenére is ez jött be. Nekem semmi kedvem annyit foglalkozni egy tűzfallal, mint pl. az Outpost megkíván, csak egy tűzfalra van szükségem, ami annyival több mint az SP2-é,hogy kimenő alkalmazásokat is ellenőrzi. És a ZA-ban egy-két kattintással meg lehet oldani ezt.
Nem igazán tetszik, hogy most össze-vissza integrálják mindegyiket, és állandőan
b@szogatnak a felbukkanó ablakok. A komolyabb Anti-Spyware programoknál is látszik, hogy megvan a maguk nyűgje, nem hiszem, hogy a tűzfalban lévő egyenértékű lenne velúk. A ZA-ban kilőttem mindent / Anti-Spyware; OS firewall, stb./, csak a kimenő progikat kell engedélyeznem, és néhány cselesebb site-ot letiltanom, mert nagyrésze az Opera 9-cel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest