Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma99
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gépem lévő böngészőbe, hogyha beírok bizonyos oldalakat (formula1.com, hirtv.hu stb.) akkor elkezd töltődni az oldal, majd hirtelen át leszek irányítva a searchacross.com oldalára, mintha elírtam volna a weboldalnak a címét és ez az új oldal kidob egy csomó haszontalan linket.
Nem mindegyik oldalnál, csak néhánynál van ez, böngészőtől függetlenül. Az 5 nagy böngésző mindegyikén ezt csinálja, alapbeállításra állítva, előzményeket és ideiglenes fájlokat törlölve is.
Avast, Comodo, AVG, Ad-aware, Spy terminator, Webrooth Antivirus, Win Defender nem talál semmit, a HijackThis-ben egy gyanús dolgot találtam(noname nevű bejegyzés) azt töröltem, de nem oldódott meg a probléma.
A neten mindössze 1 bejegyzést találtam, hogy másnál is előfordult ez, de nem érkezett válasz arra, hogy ilyen esetben mit kell csinálni.Ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő