Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
becuszabi
üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszaidat! Sokat segítettél a halovány látásomon.
Akkor tehát elég, ha felöntöm a flakont szélvédőmosóval (olcsóbb), és ha nehezen bírkózna a jéggel, akkor javítok rajta denaturált szesszel? Így, hogy mondod, a szélvédő mosó is prímán oldotta a jeget, csak azért nem éltem vele, mert macerás volt felhajtogatni az ablaktörlőket, hogy bőven priccolhassak a szélvédőre a tartályból. Ezt valójában azért nem alkalmaztam, mert csak sugárban fecskendezi az autó, s nem szétpermetezi a teljes felületen.A mosogatószerből miért baj, ha több van benne 1 ml-nél? Több szélvédőmosóval is az a bajom (pl a lidissel), hogy annyira "felületaktív", hogy este nem látok tőle az autópályán - még akkor se, ha szakad az eső. Képez valami ronda filmet az üvegen, amit csak kifejezetten üvegmosószerrel, és komoly izommunkával tudtam megszüntetni. Ezen lehet házilag javítani valami kemikália hozzáadásával? Más tekintetben elégedett voltam annak a szélvédőmosónak az árával is, és a hatásával is (mert a tecsógazdaságos mínusz 20 fokos pl. lazán belefagyott a rendszerbe már mínusz 10 foknál.)
És az üvegtisztítóknak mi a hatóanyaga? Pl a tükör ablaktiszítónak? Valami aceton?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest