- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabko
tag
Sziasztok,
Egy AMD-s HP notebookon (Win7 x64) a skype indításakor elkékhalálozik SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION és ks.sys-re hivatkozva. Próbáltam régebbi skypeot is, de hiába. Mi lehet a baj? Köszönöm a segítséget! -
fabko
tag
válasz
CoolMan #1818 üzenetére
Már kezdtem reménykedni hogy ez volt a hiba, ám most PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA képernyő volt, ami eddig még sosem. Az IE9 továbbra is sűrűn összeomlik, akkor is ha nem is használom, csak meg van nyitva a kezdőoldal. Lehet hogy a sok kékhaláltól sérült a rendszer? Telepítsem újra?
Köszi a segítséget! -
fabko
tag
-
fabko
tag
Sziasztok,
MSI 770-C45 alaplap, Phenom II X2, 2*4GB Corsair Vengeance, MSI GTS250 VGA, Win7 64bit.
Szabálytalan időközönként kékhalál, net közben is, játék közben is, bármikor. Tuning nincs a gépen. Memtest hibátlannak írja a modulokat.
A kékhalál minden alkalommal MEMORY_MANAGEMENT-re hivatkozik.
Újratelepítés után is ez a helyzet.
Mi lehet a baj?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest