Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolMan
üzenetére
Most átraktam a ramokat a másik két slotba és eddig két indítást ezközöltem de nem volt probléma. Nem tudom említettem-e, de ha a kék halál a bekapcsolás után pár perccel nem jelentkezik, utána stabilan fut a gép. Battlefield 3-al szoktam nyomni órákat, benchmarkokat futtatok, de nem jelentkezik fagyás. Mindig csak a bekapcsolás után (vagy közben). Most még használom amíg tudom, ha nem jelentkezik fagyás akkor gondolom nincs más tennivalóm? Köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét. Ha gáz van jelentkezem. Bye.
-
Telefonrol irok, 1:35 perce megy. Vajon sokaig tart meg? Alul mar van egy piros sav, gondolom ez nem sok jot jelent.
-
Hi. Tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Eddig kb. 1 év alatt kétszer jött elő, de tegnap 6-szor egymás után. Kivettem a vga-t első lépésként, de anélkül el sem indult a gép. Csak felpörögtek a ventilátorok, majd megálltak, megint beindult és megint leáll. Visszaraktam a vga-t utánna elindult a gép. Tegnap óta viszont nem produkálta.
Bocsi a sz@r képért..telefon. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Na, itt van egy ilyen. Viszont utánna csökkentett módban is kék halál, de akkor meg egészen mást írt ki hibának.