Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
d@minator
üzenetére
sata vinyót nem tudod nagy valószínűséggel ahciban használni, csak ide módban. meg nincs ncq, de ezek engem csak idegesítenek, úh. amúgy is letiltottam már rég a biosban.
a legfrissebb sptd
és a legfrissebb daemonúh. szerintem első körben egy friss sptd-vel próbáld meg, de daemon nélkül, újraindítod a rendszert párszor, aztán mehet daemon is, ha minden ok. így kicsit könnyebb szűrni a hibalehetőségekre.
chipset drivert meg tudtommal nem nagyon tudod eltávolítani, max ha eszközkezelőben törlöd a vezérlőt, majd a drivereket is system32-ből és utána újratelepíted az alapértelmezett meghajtóval. de ez nem hiszem, hogy megéri az időt rászánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi