Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok
Pár hónapos új gép. 3 nappal ezelőtt játék közben Bluescreen kaptam. Újraindult, majd a felhasználói fiókba belépve kiírta hogy a rendszer egy váratlan leállás után helyreált. Majd fekete kép.Kikapcsoltam a gépet, újraindítottam. Be se akart bootolni. Folyamatosan próbálkozott egymás után de 2-3 másodperc után leállt.
Lenyomtam az áramot, majd újra vissza. Bekapcsoltam, elindult és ezt írta ki:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/WP_20140224_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezután elindult. Kikapcsoltam a gépet, megint bekapcsoltam próba gyanánt és megint a sorozatos bootolási próbálkozások következtek. Kiszedtem a Ramokat, megcseréltem őket, 3 napig jó volt, semmi gond.
Ma Játék közben jött elő a probléma, kékhalál, majd újrainditás után 1-3 másodpercig próbálkozik a gép aztán kikapcsol és magától újra próbálkozik de nem indul. Miután kivettem az egyik memóriát bekapcsolt, aztán miután visszatettem akkor is bekapcsolt.
Kép a kékhalálról:http://kepfeltoltes.hu/view/140227/bluescreen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A hibakód változó, valamikor 3B a vége, van amikor 0A van amikor ez.
2db 4 gigás RAM van a gépben.
Azonban próbáltam csak az egyik illetve csak a másik memóriával, és úgy is előjött a hiba.
Aida64, Prime95 stabilitásteszt 10 perc után kékhalál és újrainditás segít csak.
Memtest86 futtatásra került 20-30 percre és nem volt hiba.Ötlet? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest