- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
FraizerMoon
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy új számítógépet, egy teljesen egyedi konfigurációt,amit én válogattam, és az üzletben szerelték össze, tehát én már készen kaptam meg.
GÉPHÁZ: CORSAIR CARBIDE 500R
ALAPLAP: ASUS MAXIMUS VI HERO
TÁPEGYSÉG: CORSAIR TX850M V2 PSU
PROCESSZOR: INTEL CORE I7-4770K HASWELL
VIDEÓKÁRTYA: SAPPHIRE RADEON HD7970 3GB VAPOR-X
SSD MEGHAJTÓ: CORSAIR 240GB SSD FORCE3 GS
BELSŐ MEREVLEMEZ: WD CAVIAR GREEN 2TB
OPTIKAI MEGHAJTÓ : ASUS DRW-24B5ST
SZÁMÍTÓGÉP HŰTŐ : COOLER MASTER HYPER 412 SLIM
RAM: CORSAIR VENGEANCE DDR-3 8GB/1866 KIT LP REDJelenleg a gépemen Windows 8 fut, és hát pár héttel ezelőtt egy szép kis kékhalál jött elő játék közben kb 5 perc után: "whea uncorrectable error"
Mivel nem vagyok egy nagy gépzseni, ezért fogalmam sincs mit jelent, jelenleg most nem tudok szolgálni semmilyen képanyaggal mert azóta újratettem a rendszert.
Ehhez az alaplaphoz nemrég jött uj bios frissités, azt megcsináltam és miden drivert feltettem, ami a legújabb, (igaz a vga-nál Béta verziót raktam fel), és ennél az alaplapnál, az advanced settings-be 3 féle lehetőség van. egy power saving, egy normal, és egy asus optimal, és ami a legérdekesebb , h az utóbbinál csinálta ezt a kékhalált, tehát az optimal-nál, és ma ujra megnéztem , és már be se tölti az op.rendszert, azonnal kékhalál, és folyamatosan újraindul, de ha normál-ra teszem, akkor minden működik jól !kérdés, mint laikus: nem hibázhattak valamit az összerakásnál, hogy azért nem indul el az a funkció?
A válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest