Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Engedélyezve van.
Ennyi van még amiket dobált a gép vagy elő sikerült csalni nagy nehezen:+ kékhalál előtt vagy közben, már nem tudom, de a windows olyan hangot adott mint amikor egy eszköz lecsatlakozik.
+ nem egyből fagy ki a rendszer hanem 2-3 perc alatt, szépen lassan. Van hogy a böngésző, ha az nincs teljes képernyőn akkor az asztalon még az egérrel ki tudok jelölni, vagy legalábbis úgy csinálni. Aztán egyszer az egér mutatója átvált a dolgozik üzemmódra és onnantól nem tudok semmit csinálni csak várni. Fekete képernyő, majd kis idő után kékhalál.
+ az egyik alkalommal elő sikerült hozni a feladatkezelőt egy időre. Ott annyit láttam hogy a HDSentinel 100%-on pörget egy magot (4 magos processzorom van, 25%-os terhelést írt a HDSentinelre).
+ steam chat-en beszéltem valakivel, háttér már kifagyott, oda be tudtam írni hogy kékhalál lesz, be is jött pár mp után. Szóval nem egyből fagy ki minden.Más most hirtelen nem jut eszembe. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest