Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja lehet kicsit félrevezettelek a linkel
, szóval az a progi nem csak klónozni tud, lehet vele backup-ot is készíteni, azaz egy méretes fájl lesz majd belőle. Ebből adódóan természetesen lehet adat azon a merevlemezen/partíción, amire a backup készülni fog(nem klónozásról van tehát szó) -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mondjuk az egyszerűen kideríthető. Mivel vesztenivalód nincs, frissíts rajta FW-t, azután meg lassú formázással lehúzod. ha engedi, akkor előtte egy backup/restore alkalmazással(pl macrium reflect-el) lemented a rendszerpartíciót, majd a lassú formázás után meg visszaállítod vele.
Ha tényleg az SSD a hibás, akkor már a lassú formázásnál is lesznek gondok a végén sok hibainfóval.(Azért legelőször esetleg mozgasd meg a sata kábeleket, másikkal is próbálkozz, néha ilyen apró dolgok is bekavarhatnak)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez csontrafagyás. Gondolom nem került új hardver a gépbe(írtad volna)
csak a megszokott dolgokat tudom javasolni
BIOS alapra, semmi húzás
Megnézni nem-e tiszta porok a hűtőventik(cpu/gpu/táp), ha kell alapos portalanítás
Ellenőrizni a BIOS-ban nincs-e egyéb melegedés -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs engedélyezve, hogy az OS készítsen ún minidump file-t vagy olyan szinten fagy csontá, hogy nem is tud készíteni. utóbbi eset nyilván nem orvosolható, előbbinél ezt kellene ellenőrizni: [link]
-
Massacre``
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok, de akkor mond mit csináljak ezzel a szar géppel?:\ csökkentet módba se indul el winfos

-
Massacre``
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
'' [link] '' gyere fel innen PLS! és a továbbiakat ott beszéljük meg! thx
-
Massacre``
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
De nem hinném, h a többi partíción lenne vírus, előtte am. vírusírtottam (vagyis nem én haverom, csak ő nem tud írni, mivel winfos..
) (de am. gyere már fel MSN-re)
[Szerkesztve] -
Massacre``
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincs húzva, BIOS reset volt, csökkentetbe se megy, reinstallnál 1. indításnál is ezt csinálja! :S de mondjuk még az 1. reinstallnál csökkentetbe ment, de mostmár abba se

[Szerkesztve] -
KovácsGéza
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lefutattam már a memtestet, de a kedvedért lefuttatom még egyszer.
De azért meg próbálom elmagyarázni úgy, hogy még TE is megértsd!
Adott X alaplap, abban Y, Z memória és no1. CPU. - Gép kék halállal hal!
Adott A alaplap, B és C memória, valamint no2. CPU. EZ A GÉP IS KÉK HALÁLLAL HAL!!! TÖK MÁS ALKATRÉSZEKKEL!!!
Szerinted valószínű, hogy memóri probléma minden fő alkatrész cseréje után is?
Ne haragudj, de hetek óta szenvedek ezzel, teljesen kivagyok miatta. -
tuskooo
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már futtatott...
KovácsGéza: egy formázásos xp-reinstall kéne sztem. -
KovácsGéza
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem particionálok, annak sem vagyok híve. Avast mindig fut a gépemen, persze lehet, hogy az nem találja meg a vírust.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, szóval az a progi nem csak klónozni tud, lehet vele backup-ot is készíteni, azaz egy méretes fájl lesz majd belőle. Ebből adódóan természetesen lehet adat azon a merevlemezen/partíción, amire a backup készülni fog(nem klónozásról van tehát szó)

) (de am. gyere már fel MSN-re)