- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szente80
üzenetére
Azért az is előfordult már, hogy az AMD-nél tévesen adták meg a videokártyákhoz szükséges minimum táp teljesítményét. Pl. a HD5670-esnek minimum 400 wattosat ír, és a VGA-n nincs tápcsatlakozó, tehát egy Chieftec 450-essel simán mennie kellene. Ennek ellenére nekem sem minden esetben indult el. Számtech boltos haverom azt mondta, hogy megfigyeléseik alapján 550 watt alatt nem megbízható a kártya. Ahhoz képest, hogy nem is kell neki tápcsati, és csak 400 wattot írtak neki, állandóan bajom volt vele, pedig nem Mercury vagy Codegen, esetleg más noname táppal próbáltam. A haver elmondása szerint volt olyan nap, amikor egy nap 3 db 5670-est vittek nekik vissza, hogy nem mindig indul el. Én is elpasszoltam.
Ha egy kis kártyánál ez a helyzet, ki tudja, hogy egy 6870-esnél nem áll-e fönn ugyanez a szitu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Jövedelem
- Hardcore café
- Android szakmai topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest