Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Sublime1
üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy mi a baja. A megadott infókból próbálkozok ötletelni. Volt egy ilyen tippem. Az is lehet, hogy megy alaplapi kondi kezdi megadni magát, és ezért lettek gyakoriak a hibák. Viszont a linkelt képekből az látszik, hogy nem egy féle probléma van a rendszerben, hiszen több féle hiba miatt is állt le a Windows. Ha én találkoznék egy ilyen jellegű hibával, és tuti azzal kezdeném, hogy darabokra szedném a gépet, kitisztítanám, újra pasztáznám az összes bordát, ha már a kezemben vannak az alkatrészek, akkor átnézném, hogy nincs-e rajtuk sérülés. Ha nem találtam hibát, és rendben össze tudtam rakni a gépet, akkor kipróbálnám, hogy javult-e a helyzet. Lehet, hogy csak érintkezési probléma volt. Ha nem, akkor bios reset. Ha még mindig nem javult a helyzet, akkor erős fejvakarás.

Sajnos ennyiből nem nagyon lehet beazonosítani a hiba pontos forrását. Ha le lehetne szűkíteni egy bizonyos alkatrészre a probléma forrását, akkor lehetne annak az alkatrésznek a tesztelésével kezdeni. De mivel nem lehet behatárolni a hiba okát, így megoldást is "globálisan" kezelném.
Ha minden próbálkozásom ellenére még mindig nem javult a helyzet, akkor oprendszer reinstall, majd szépen felépíteném a drivereket. Mindenből a legfrissebb, gyártói oldalról beszerzett. Ha ezek után is jelentkezik a hiba, akkor inkább a hónom alá csapnám a gépet, és levinném a kedven pécé boltomba, hogy itt a feladat, sok sikert.

A hd sentineles kérdés megint csak fogósra sikeredett. Ide kellene betenni a képet, és feltenni a kérdést. A program fejlesztője rendszeresen látogatja a topikot. Ő biztosan tudj, hogy mi a csízió.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi