Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
Megkérdeztem. Majdnem jól emlékeztem. :-) Egyrészről nem Király utca, hanem Dohány, másrészt nem egy, hanem két bolt. Elindulsz a Kiskörút felől a Nagykörút felé. Kb. fele távolságon bal kéz felé az egyik, majd kicsit később, tehát közelebb a Nagykörúthoz szintén balra a másik. A két bolt kínálata nem egyforma, állítólag mindkét helyen Corás árak alatt (is) lehet borhoz jutni.
-
Don Vittorio
őstag
A Király utcában nyílt egy boros bolt - viszonylag kedvesek, és ha túléled a 3000 Ft-os támadásokat, nagy örömmel ajánlják a fenti kategóriát is. 1200-ért sikerült jó bort kifogni. (Mindezt egy ott lakó ismerősöm mesélte - én vagyok kapom, vagy Cora, vagy eleve lent Villány, vagy eleve Tokaj.)
-
Don Vittorio
őstag
válasz
almásrétes
üzenetére
Nofene! Így vágod a tokajikat? (Én oda haza járok, az ablakomból a Nagy Kopaszt látom.)
-
Don Vittorio
őstag
válasz
sekigahara
üzenetére
Jók a Dél-afrikai borok, tényleg. Btw szerintem igaz, hogy egy kicsit a kelleténél nagyobb divat lett a barrique-olás (bár én inkább a vörösöknél tapasztalom). Viszont pozitív csalódás volt mostanában néhány elsőre meredeknek tűnő Cuvée - a legutóbbi villányiban 5 féle volt (még Zweigelt is), és valami fantasztikus volt, hogy egy csöppet sem volt csersavas hatású.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Nyalván... :-)
Habár attól, hogy más jut az észbe, még az is helyes. :) -
Don Vittorio
őstag
Ma du. remek ''orális'' élményünk volt Parcival - természetesen nem szexuális értelemben, hanem sajt és bor témában... :)
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest