Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz distvan1 #11766 üzenetére
Ott bactad el, h ismeretlen cpu-val frissitetted a biost... raadasul az asusos bios updatelövel..
Dosban kellene megfrissiteni, egy mar a "0-as" biossal is tamogatott procival a lapban...
Es ha ez sem segitett, akkor valszeg kuka lett... mert asus.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
Chaser
legenda
válasz distvan1 #11773 üzenetére
Próbálj benne elemet cserélni, hátha. Bios alóli frissítéssel soha nem volt bajom egyik lapnál se, win alól 1x sikerült meghalnia egy asus lapnak Ki is cserélték újra
Kloss: alt+j, persze ha telóról vagy lehet ott nem működik
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz distvan1 #11775 üzenetére
1. Ha nem csináltál CMOS clear-t flashelés után, akkor az az első teendő!
2.Ha clear nem segít, elindítod, belépsz biosba, letiltasz minden integrált cuccot és úgy próbálod menteni. Ha eljut a dos-ig akkor reflash, cmos clear.
3. Ha így se jut el dos-ig, akkor reflash a bios saját szarjával, cmos clear. Esetleg ha létezik tehetsz rá újabb, vagy eggyel korábbi biost.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz distvan1 #11779 üzenetére
Az a gáz h egyszerübb lenne megcsinálnom, mint leírni h mikor hol mit miért...
Ez a dos indító vagy mi ez nem is jó, de ha jó is lenne, nincs ott egy awdflash se...
De mivel idáig már sikerült eljutni, télleg csak megkellene dosban frissitened újra... és akkor elméletben jó lesz..
Ehhez ugye MSDOS kell ,meg awdflash.exe és a bios fájl, mondjuk én nem csinálnám pendriveról, mert azokat nem mindig szeretik az alaplapok, pláne a régebbiek, akkor már inkább winyóra másold vagy egy újrairható cédé.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
válasz distvan1 #11816 üzenetére
Nekem van egyP5K-m, az is instabil minden memóriával. Egy meghalt havernél, megsütött két 1066-os Kingmaxot, majd végül nem indult semmilyen memóriával sem. Ezt kapta helyette, de nem sokkal utána ez is szopóroller lett. Egyet kivéve minden P5K tipus meghalt, vagy csinált furcsa dolgokat.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz distvan1 #14663 üzenetére
Ez a típusszáma: KLDD48F-A8KB5
Ha az utolsó 5 egyezik, biztos menni fog, ha nem, akkor kérdéses. De mivel hibásról van szó, elpostázhatom előre, ha jó, megtartod, ha nem, akkor visszakerül majd valahogy. Így megfelel?
M_o_g_y_i: típusra gondoltam, elég sokat nézegettem mostanában m42-eseket, azért érdekel különösképpen.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz distvan1 #23976 üzenetére
Az aláírásomban is szerepel, a többit a gugli elmeséli.
Nem karambolos, nincs visszatekergetve az órája.
Működik, semmilyen pixelhibával nem dicsekedhet.
Ára??? Apróban/akárhol most mennyi? Elvileg én "drágán adom" de nem is akármilyen monitor.
szerk.: mitt'omén, legyen fix 43K v. ha alkudni akarsz 47 és 45-ért a Tiéd.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest