Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27983) faragojof válasza WunderKinder (#27930) üzenetére


faragojof
senior tag

Nem teszem offba, mert ez egy beszélgetős topik. De már ne haragudj érte, megint egy olyan ember tör pálcát a deviza hitel felett, akinek valszeg soha a büdös életben nem volt szüksége semmilyen hitelfajtára sem. Mikor érti már meg végre a te öntudatos fajtád bazmeg, hogy NEM! érted? Nem adtak más fajta hitelt!! Fél évig próbáltunk forint hitelt felvenni :W :W és már majdnem eladták a házat, mikor rábólintottunk a frankosra, és másfél!! héten belül a kezünkben volt a pénz. Leírtam már itt nem egyszer! El lehet hozzánk jönni, meg lehet nézni hogy hogyan élünk! Nem szégyen ez, csak kellemetlen. Nem harmincmilliós házat vettünk b@sszátok meg, hanem két és fél milliót vettünk fel a meglévő két és fél milliónkra! És nem luxus körülmények között akartunk élni!! :W :W Csak ha apu meg anyu nem basz a picsánk alá pár milliót, akkor arra vagy kényszerülve, amit állam bácsi, meg bank néni össze kúrel neked! És ha állam bácsi és bank néni az összeköltözés után extrém szexet akar, akkor te leszel s@ggbe b@szva! Mármint hogy én, mert én voltam a tanú a frigynél.

Mélységes elnézést a kifakadásért, le is lehet ültetni egy pár napra miatta, nem érdekel. De már megbocsásson a világ! Ha szeretve tisztelt vezetőink úgy bánnak a közös pénzzel, mint ahogy eddig is tették. Ne a másik, esetleg nehezebb anyagi helyzetben lévő polgártársunk tehessen már arról, hogy neked eltűnik az adóforintod!
Megsegíteni a devizahiteleseket??!! :W :W :W :W

Már maga az elnevezés is vicc. Az meg ami lett belőle!! Az meg egyenesen röhej. Te is megláthattad, mi lett a segg-ítségből. A "hogyan nyúljunk le még két milliárdot, miközben a kis köcsögök egymást marják" című soha véget nem érő szappan operánk újabb részét láthatták. :R :W

"Formicate Under Command of the King,,

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.