Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Biosban kapcsoltam át egy num-lock beállítást, mivel nincs num. pad, és máris jó lett. Mióta lett a géphez neki otthon BT billentyűzet, azóta nem volt jó, gondolom automatikusan azt használta aztán alapértelmezettként.
alázógyík: tényleg, ki lesz a vőlegény?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DeltaPower
addikt
válasz chipi-85 #27353 üzenetére
Valahogy úgy
Norberto: telefontól függ. A nem kőkorszaki telefonokon már mindkettő aktív és tud bejövőt fogadni, hívásnál te választod ki hogy melyik kártyáról indítod.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
alázógyík
addikt
válasz Norb3rto #27355 üzenetére
A mostani mtk6575 ill. 6577-es telók csak Dual Sim, Dual Standby.
Tehát hogy mind a kettő aktív legyen, azt talán ha 2 telefon tudja. Majd ha most kijönnek az mtk 6589-es(4 magos) telók, azok mind aktívak lesznek.
Köszönöm mindenkinek.
NagyPéé 1 meglepetéssel készül. Be lesz barnítva a hab teste, és xilofonon kísérve fogja elénekelni Whitney Houston, I will always love you slágerét.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Norb3rto #27355 üzenetére
Hívást tudsz mindkettőről fogadni, és indítani is, utóbbinál ki kell választanod, melyikről akarsz hívni. De volt egy-két elrontott konstrukció, ahol választani kellett, melyik legyen épp aktív, vagyis váltogatni kellett őket, minta cserélgetnéd.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
faragojof
őstag
válasz alázógyík #27348 üzenetére
Ezt azért majd egy párszor jelentsd már be itt, ha megkérhetlek. Fura időpontokat nem szeretek észben tartani. Viszont azt, hogy mikorra vagyunk hivatalosak és hova, az agglegény partit illetően, azt elég lesz egyszer is elmondanod, arra emlékezni fogok az tuti.
"Formicate Under Command of the King,,
-
csaszi72
senior tag
Más!
Tény:
Üdvözletem!
Elnézést kérek de a nagyker csak most szólt vissza, hogy ezt a terméket jelenleg nem tudja szállítani mert a gyártónál is hiány van belőle.
Érdeklődöm mit csináljak?
Tartsam fenn a rendelést és ha megérkezik akkor küldjem, vagy küldjem vissza a pénzt.Előzmény:
13.01.20-án vásároltam web shopban, tegnap jött a levél.A termék jelenlegi állapota is:
Státusz: raktáron
Szállítási határidő: 4-7 munkanapFogyasztó védelem?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
alázógyík
addikt
-
KTU
addikt
válasz alázógyík #27361 üzenetére
Tehát hogy mind a kettő aktív legyen, azt talán ha 2 telefon tudja.
melyik az az 2?
most ezeket néztem Alcatel One Touch 992D 50eFt és 997D Ultra 62eFt
tudom MediaTek MTK6577"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
2GB-os DDR3 So-Dimm ramot keresek.
-
poffsoft
veterán
na, pápá mindenkinek
Két apró gondolatébresztő amíg valóban magamba szállhatok:
1) most ki is a trollfeeder?
2.) azért lauda sem ma kezdte, oszt csácsumicsokicsiga sicc. "És miért hisztiznek itt az emberek, amikóellehethúzniacsicsába".erről egy rövidke mondat jut eszembe (amiről a CL még nem hallhatott, mernincsésnemisvanvoltilyensoha):
"The customer does not complain, just go away"[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
OTee
aktív tag
válasz Norb3rto #27365 üzenetére
A telefon a nevéhez hűen két SIM-kártyát is befogad egyszerre, ám míg az egyiken beszél az ember, a rendszer letiltja a másikat, azaz hiányzik a dual active standby képesség.
idézet a cikkből ...
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
válasz alázógyík #27348 üzenetére
GRATULAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ott leszük!
A másnaposok 3/4/5 pedig a legénybúcsún forog majd!
Amin szintén ott leszünk!OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
válasz alázógyík #27388 üzenetére
Nem olvastam végig a fórumot, csak ugrottam segíteni!
Már ez is baj???!!!!!!!!!
Tudod, mit? roh@ggyáááááááááááá megfelé!
Rendeljed a vinyóimat, ne fórumozzááááááááá!OTee
-
chipi-85
senior tag
A plébános egy szombat reggelen a templomhoz közeli parkban sétált, amikor eléugrott egy béka, s megszólította:
- Jó napot, plébános úr!
A plébános elcsodálkozott a beszélő béka láttán.
- Te tudsz beszélni?- kérdezte tőle.
- Igen, mert hát nem voltam ám én mindig béka! Én egy 11 éves, kórista kisfiú voltam, pont olyan, mint a többi gyerek, ám egy gonosz boszorkány békává varázsolt. Olyan boldog lennék, ha újra visszaváltozhatnék kórista kisfiúvá!
- Meg lehet törni valahogyan a varázst?
- Persze, plébános úr ! Könyörgöm, segítsen rajtam !
- Mit kell tennem?
- Semmi egyebet, csak haza kell vinnie, éjszakára dugjon maga mellé az ágyába. Reggelre, mire felébred, visszaváltozom kórista kisfiúvá.
A plébános úgy is tett. Hazavitte a békát, s éjszakára bedugta maga mellé
az ágyába. Reggel, mikor kinyitotta a szemét, ott feküdt mellette egy 11 éves kisfiú.
Tisztelt bíró úr, esküdtszék, a védelem befejezte a mondanivalóját! -
OTee
aktív tag
Igen, pontosan.
Ha pl. egymásra irányítod a két kártyát, akkor látod a bejövő hívás közben látod a másikra érkező hívást is, bár ez nem túl soxor fordul elő (legalábbis nálam)OTee
-
bartucc
addikt
válasz Norb3rto #27397 üzenetére
Linkelte az imént, Tipo Dual.
OTee: de ha hívsz, akkor lényegtelen majdnem, utána úgyis kapsz sms-t, ha valaki keresett volna hívás közben. Bár való igaz, hogy erre már eddig is lehetett volna megoldást találni.
-
OTee
aktív tag
válasz Norb3rto #27397 üzenetére
1 kártyás HTC Desire HD + Nokia C2-01 + Nokia 6233 + HTC Desire
A két kártyáson csak gondolkozom, de per pillanat úgy döntöttem várok az új csájníz csipszeteseskre, ami már tudja a Dual Active módot.bartucc:
Van olyan, ami már tudja, de ez 2 GSM egységet/chipset szintű támogatást igényel.
Nekem több (jelenleg 3) aktív kártyám van, de nem túl életszerű, hogy egyszerre csörögnek (előfordul azértb )
Szóval szerintem elég lenne a jelenlegi verzió is, de miért ne tudjon többet ... ???????OTee
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
Olyat írok, besz@rtok. Az egyik házigizda saját F1-es homokozót nyitott, ahova csak meghívásos alapon lehet írni.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest