Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
-
tixem
addikt
válasz daninet #107797 üzenetére
Szegeden a Perfect Profil munkájával nagyon meg vagyok elégedve bár nem tudom milyen technológiával van nyomva. A bal oldali cardinalsos mintát már egyszer elsütöttem egy pólóra náluk 2016 nyarán és még megvan, persze a minta már pereg róla lefelé így randa, de nagyrészt még mindig látható és a póló is egyben van, úgyhogy vastagon kiszolgálta az árát. Szinte minden nap hordtam és évekig tiptop maradt. Valami 4 ezer volt akkor az A3, ezeket most 5 ezerért csináltattam/darab, 1 A3 és 3 A4.
Köszönöm a tippeket egyébként, szitanyomda szimpi, megnézem
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Dave Crank
senior tag
válasz 313313 #107796 üzenetére
+1 pamut labor.
Szitanyomda a kiskőrösi úton van, ők is jók, náluk is csináltattam már pólókat meg sapkát hímeztettem, volt náluk, hogy még a grafikát is megcsinálták nekem, amit a pólóra akartam.
Szerk.: 2018-ban csináltattam a szitanyomdában, akkor 3000Ft+áfa volt pólóra 2 betű, de nagyobb méretben (NF), e-mailben megtaláltam a rendelésem.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
daninet
veterán
-
313313
addikt
válasz tixem #107795 üzenetére
Én Pamut laborba csináltattam színes mintát vitt anyagra az elég jól birja.
Azóta van onnan pár pólom is, azok anyaga/szabása olyan amilyen, a minta rajtuk már annyira nem bírja a strapát.
Műkertbe van a Révész Imre utca közepe/vége felé szitanyomó (10-12 éve turti volt) ők elég minőségi ciccot csináltak.
Van még az Alföldiben oldalt hímzős/vasalós sarok. Meg valahol a nagykőrúton, tán a volt kuti butik környékén.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tixem
addikt
Üdv
Pólót nyomtatnék, hová menjek a városban ahol jó minőségű, nem szétnyúlós anyagra nyomnak normális mintát ami több évig is bírni fogja? Más városban ismerek ilyen helyet, de idő szűkében Kecskeméten kell megoldanom. A póló fekete lenne valami hasonló mintával, mint itt ezek [link]
Köszöntem
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
alázógyík
addikt
Ez a fórum televan gazdag tagokkal, ezért vegyetek tőlem iPhone XR-t.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz daninet #107779 üzenetére
hehe, korántsem... nézni sosem szerettem sportokat, csinálni annál inkább. sosem értettem igazán, miért jó nézni azt, amit más csinál.
a sportkarrierem amúgy sérülés miatt befejeződött ~8 év után, azóta csak hobbiból bohóckodok néha, bár 10 éve még voltam igazolt játékos egy fővárosi egyetemi bajnokságban, ahol sérülés miatt megint rottyra kerültem, ezúttal másik lábra úgyhogy nem erőltetem ezt sem már jó ideje versenyszerűen, csak pötyögés szinten.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz tibibi #107777 üzenetére
nálam antisportkedvelőbb egyéb kevés létezik e földön (mondom ezt úgy, hogy kétszer voltam országos bajnok kosárból diákolimpián, magasugró és atlétika megyei bajnok is voltam, valamint anno kijutottunk a középiskolás kosárlabda világbajnokságra is 99ben)
ettől függetlenül lehet, hogy te még jobban leszarod
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bsh
addikt
nem kell valakinek retrózni egy pci-x (NEM pci epress!!!) adaptec 29160n scsi kártya két 36 gigás 10k-s ibm/fujitsu vinyóval párban (hibátlanok), kábelekkel? egy terminátor hiányzik de anélkül is működik. vagy kukázzam?
-
gabe_
őstag
Mi volt, Forma 1?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Zeki
nagyúr
válasz wolf88 #107769 üzenetére
Nem semmi. Úgy volt, hogy az M4 sport közvetíti, de mást adott le.
2 hónapja egy meccs előtt beírtam hogy 0:1 , azaz vesztünk, erre kitiltottak a facebook oldalukról. Most 7:2 lett.
Már csak 1 stadion kéne. De ugye ebben a városban semmire sincs pénz, hiába vérfideszes. -
wolf88
aktív tag
Szép volt FIÚK!!!! NB1, újra itt vagyunk!!Hajrá Lilák!!!
-
daninet
veterán
válasz Stylewars_kp #107765 üzenetére
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #107757 üzenetére
Majd iszunk az egészseggedre.
-
daninet
veterán
Nagyon sok huzavona után mvm visszaírt, hogy dolgoznak a weboldaluk fejlesztésén és június-július környékén már mindenki be tudja majd diktálni a mérőóra állásokat.
Amíg ez nincs addig mindenkinek akinek h tarifás mérője van emailt kell küldenie a h_tarifa.hmke@mvm.hu címre diktálás céljából.2 hónapomba telt ezt az infót megszerezni
-
DeltaPower
addikt
"ti csak isztok, isztok, engem nem kínáltok?"
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
AMD1975
tag
válasz DeltaPower #107743 üzenetére
Így tervezem én is.
-
Ramius
őstag
válasz WunderKinder #107751 üzenetére
Én nem is tudom...te is jössz?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
daninet
veterán
Fűkaszálást tudtok-e valakit aki rendszeresen vállalna? Ilyen prevenciós jellegű nem kertészkedős.
-
tibibi
őstag
válasz DeltaPower #107743 üzenetére
Nem kell ahhoz megbukni,elég ha megjelenik a vizsgasor kijáratánál az nkh. ellenőre
-
Ramius
őstag
A héten Chaser eszembe juttatta, hogy de rohadt rég jártam erre. Csoda, hogy még be tudtam lépni
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
DeltaPower
addikt
válasz AMD1975 #107742 üzenetére
Pont emiatt mondtam, mert írtad, hogy meg akarod csináltatni műszaki után. Ha sürgős a műszaki, olcsón kigányolva is átmegy, utána lesz időd rendesen megcsináltatni, és nem kell izzadni, hogy fél év múlva megbukik-e az a vizsgaállomás is ugyanúgy mint a mozaik utca, neked pedig érkezhet az idézés. Ha nem sürgős a műszaki, akkor pedig csináltasd meg rendesen, és vizsgáztasd utána.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
AMD1975
tag
Srácok meg akarom teljesen csináltatni s nem gány melót akarok azt mindenki meg tudja csinálni. Értsd purhab szike alvázvédő. 30 éves autó s ha meg van normálisan csinálva sok idő. Calibrát nem kapsz sehol olcsón csak 4.7 milla szalonban. Műszaki nélkül a kicsi motoros " 110 paci" 600 ezer a jófogáson. Elég beteg árak vannak.
-
gabe_
őstag
Kijelzővédő fóliát mennyiért raknak fel telefonra ilyen sufni gsm boltokban? Mittudomén, a malomban, vagy akárhol. Samu s10 az alany
Sovány szakácsban sose bízz!
-
tibibi
őstag
válasz DeltaPower #107738 üzenetére
Én megtudom neki csináltatni a műszakit ,de annyit kérnek mintha megjavítva vinné műszakira .Szóval semmi értelme....
-
DeltaPower
addikt
válasz AMD1975 #107705 üzenetére
nem egészen értem, miért kell ilyen "átlökni" dolgokkal szenvedni, mikor minimális pénzből ki lehet kozmetikázni. főleg hogy a vesztegetés bűncselekmény, a "szakszerűtlen javítás", értsd kozmetikai gányolás max bukó a vizsgán. hacsak nincsenek rajta tenyérnyi lyukak, akkor a lógó rozsda leverése után mehet rá a gitt, esetleg üvegszállal, aztán egy réteg alvázvédő. ha látszólag jó, akkor nem fogják kirúgni műszakiról (kivéve ha szigorított, de az már régen rossz, hogy olyanra kell menned), belülről lehet akármilyen porhanyósra is rohadva. a vizsgabiztos nem szedi fel a szőnyeget és a padlókárpitot hogy megnézze rohadt-e alatta, alulról kell jót mutasson. a karosszériás később úgyis leflexeli az egészet a búsba, legfeljebb anyázik egy kicsit, mert rohadt büdös az égett alvázvédő.
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz Dave Crank #107735 üzenetére
"jó áron" de kinek jó? neki vagy nekem?
-
NoLF
veterán
válasz Dave Crank #107732 üzenetére
ördögien dolgozik?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
trebrona
nagyúr
Eladó S22: [link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
bsh
addikt
nem tudtok a környéken autóülést újrabőröző kárpitost? illetve csináltatott már valaki ilyet? csak olyat találtam, aki komplett ülést csinál (150-200e-től ), nekem csak az ülőfelület kéne.
bár mondjuk szürke színű, szóval a duct tape fel se tűnne rajta és az olcsóbb -
daninet
veterán
válasz wolf88 #107717 üzenetére
70 445 1930 Robi
nekem ő rakta rendbe a volvomat mikor szétcsaptuk egy őzzel az aluljáró ipari parkban dolgozik, főleg teslákat javít.
Ő nem fest, van egy festője akinek hónapokra előre be van táblázva a meló, úgyhogy az ő munkája a festőtől függ[ Szerkesztve ]
-
wolf88
aktív tag
Karosszériást én is keresek,ha tudtok ne tartsátok magatokban. Nem kell számla,csak szépen és jól dolgozzon.
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
-
AMD1975
tag
No meg kellene egy számlaképes karosszéria lakatos aki szépen s nem hororáron dolgozik.
-
AMD1975
tag
Srácok ki tud olyan autóműszakiztató állomást ahol taposólemez s küszöbrohadással átlökik a műszakin? Meg lesz csináltatok csak idő.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #107700 üzenetére
akkor az lenne a baj : )
szerk:
jah és tk és zárható[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
nincs is rájzen 15
-
Stylewars_kp
őstag
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest