- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
Rics22
tag
valaki Táborfalva-Lajosmizse környéken szokott seftelni?
-
Norb3rto
őstag
Egy üzletember Japánba utazik, hogy új üzleteket találjon. Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Kisvártatva rátérnek a komolyabb teendőkre is.
Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni: “machigau ana, machigau ana”. A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést.
Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen tanult nyelvtudását: “machigau ana”. Erre megfordul a japán:
- Hogy-hogy rossz lyukba ment? -
M_o_g_y_i
őstag
Még mindig eladó a Noctua NH-U12F procihűtő (sajnos már ketten szivattak meg, hogy +veszik, közben mégsem...
).
Aki innét a topicból jelentkezik érte, annak ajándékba adom az LGA775/1155/1156/1366 lefogatót hozzá!
[ Módosította: #65675776 ]
-
TeeBee73
veterán
Ripityom! Végre itthon...
Gyorsan magamhoz veszek egy dupla HP-t.
(1 házi pálinka+1 healing potion).
Mondjuk, még mindig jobb, mint ha a szilveszteri buliból érnék most haza... -
vikcsi
senior tag
Valakit érdekel egy celeron 430-as cpu? 3k, oem.
-
csaszi72
senior tag
Essing, haverkodás a helybeliekkel
-
TeeBee73
veterán
Hűdekurvamásnaposvagyok. Jááááj.
Tegnap mi történt?
Engem elraboltak az ufók.MOD:
akos90: Nekem jöhetnek. Úgy is ki akartam próbálni a PS 5.5-öt. -
akos90
tag
ELSŐŐŐŐŐ MUHAHAHAHAHAHAAAA
teebee + faragó joe-t láttam olyan 22 fele hogy elindultak
-
akos90
tag
jah jó volt a találkozó akinek kell a kép privátba dobjon egy e-mail címet
!
-
aXXon
őstag
Jó buli volt, kár, hogy GrandeP, meg bartucc korán lelépett...
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz
M_o_g_y_i #26675 üzenetére
Ez jobb volt... ott ooldalt találtam...
-
Ramius
őstag
-
Riuko
senior tag
-
akos90
tag
(#26662) aXXon: persze én nagy kabátba megyek meg gumicsizmába
-
aXXon
őstag
Szerintetek pulóvert vigyek?
Valaki hoz e barátnét? Mert az enyém nem nagyon akar jönni, ha más lány nem lesz...
-
-
TeeBee73
veterán
válasz
DeltaPower #26658 üzenetére
Majd félrerakatjuk az adagod.
(#26657) GrandeP: Te ma ÜVEGBŐL iszol!!! -
DeltaPower
addikt
ti is pont ma tudjátok a ph ivászatot csinálni, mikor máshova van meghívásom
-
TeeBee73
veterán
Estére cirmiii is jön a blekketbe?
-
TeeBee73
veterán
válasz
daninet #26645 üzenetére
Mifelénk az ilyenek kisfröccsöznek. Az feleannyi zsetonban, egy egész napot megúsznak 300 Ft-ból.
(Nálunk ~50 péz' a kannásfröccs.)GrandeP: Akkénemégcsak'!
A Tipli hűtőpaszta pucoláshoz jó, emberi fogyasztásra nem alkalmas.(#26644) Gyíkbá: Megveheted a "lengyelpiacon" 2 hét múlva, átfestve 5k-ért.
-
daninet
veterán
válasz
TeeBee73 #26641 üzenetére
Pikolót? Hogyne.. körbeírom..
Büdös kocsma, 55 éves alkesz aki úgy néz ki mint egy 70 éves, meglátszik rajta a kemény fizikai munka/alkoholizmus. Keresztbetett lábbal ül, mindkét kezét a térdén pihenteti, finoman előre-hátra billeg. Előtte az asztalon egy félbehajtott Nemzeti Sport, még ki sem volt nyitva, meredten nézi a pikoló sört amit fél órája kért ki, de még csak egy kortyot ivott bele.Ugye, hogy meg van a kép?
-
rankesz
veterán
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni
Valószínű beokádott az Ati 6950-es vga-m, szemetel a kép. Viszont mielőtt elküldeném RMA-ba, szeretnék megbizonyosodni róla, hogy nem én vagyok a béna. Lenne lehetőségem valakinél letesztelni.? -
Riuko
senior tag
Minőségi Monti olcsón Kecskeméten!
Németországból hozott, sorsoláson nyert, egyedi, teljesen új mountenbike eladó!
A váltót és a fékeket is be kell még állítani(szóval nem használt a gép)Cobra kormány, Artek fékek, duplafalú felni,alu váz, Zoom elsőletó,
Shimano Revoshift első és hátsó váltó, Shimano hajtókar, pedál.http://www.kephost.com/view3.php?filename=dxr6pt0svdcfi1gd6h7i.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=0erihm53o25sqb3w3707.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=ud5r65bovvrndaauv4tv.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=pbwxg7e4po7x63ruyzf8.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=mc5wi2jufo72zbj0yd7h.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=dhu1j3plnjsb9itkuo2c.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=1rvy906ro2f6ce57mp1i.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=u80a69zmdbftot7vw5p7.jpg40E forintocska
-
alázógyík
addikt
Senki ne felejtse el: MA18:30-tól, BLACK CAT, SÖRÖZGETŐS PH!-s tali,
-
Honda_Fire
tag
-
bartucc
addikt
válasz
mephi666 #26629 üzenetére
Igen, ott csináltam
A srác azóta még annyit hozzászólt, aki az iménti okosságot is kinyögte, hogy ügyes vagy, hogy el tudtad húzni a fényképezőgépet, úgy hogy csak a kocsik mosódtak el, a háttér nem
Majd legközelebb lerakom a borutcán, 60s záridő, és olyan kisértés lesz a főtéren, hogy csak naGrandeP: pedig biztos volt az egy perc alatt olyan kocsi, amiben félmeztelen csaj volt, csak nagyon gyorsan mentek, így nehezebben kivehető. Keresgélj a képen vazzeg
TeeBee73: igen, akkor tudtam volna... Sz@r világ ez. De 100-al gátfutást is tanítottak?
-
mephi666
nagyúr
válasz
bartucc #26625 üzenetére
ja, beugrott valami... pár éve csináltam magamról önkioldóval, szűk rekesszel és hosszú expozícióval "szellemes képet"
...egyik ismerős volt még nálam pár hónapja és mániája volt, hogy "jutúbon csomó szellemes kép van meg hű és ha... és nem kamu, tényleg szellemet fotóztak" ...megmutattam neki a képemet, hogy ilyet én is bármikor csinálok... akkor kicsit elhűlt és többet nem vette elő a témát
ui: amúgy most gyúrok ps-re épp... azzal még egyszerűbb lenne ilyet csinálni... azt is percek alatt össze lehetne vágni, hogy épp a time square közepén "kísértek"
-
bartucc
addikt
Ma esti epic:
Feltöltöm a képet, azonnal 3 hsz, mekkora tehetség vagy. (stabil hely, hosszú záridő, és csoki) De ez még semmi, kérdés.
-Hogy csináltad?
-Futottam az autók után. De az volt a para, hogy be kellett középre jutni.
-Bátor vagy, de tényleg tehetséges.Most komolyan, nem látszik hogy felülről készül a kép, meg ki tud 100-al futni?
-
TeeBee73
veterán
Na.
Altefnégy mindenkinek!MOD: Ma hallottam a betegirányítóban:
-Kontrollra jött?
-Nem, kontrolaltdelre'. -
TeeBee73
veterán
Csituljatok. Készüljetek a holnapi sörözésre.
Itt meg Oliverda vagyon. -
poffsoft
veterán
némmá, de hírös hely ez a Szentes (a kókuszba')
-
Chaser
legenda
Arra való, hogy + bevétele legyen a postának
Ha nem sok elsőbbségi van a simát is küldik másnap. De mondok jobbat, az elsőbbséginél se garantált a másnapi érkezés, csak 90%-ban...legalábbis a postáskisasszony szerint
Persze ez levélre vonatkozik, csomagnál a startplusz garantált másnapi, de a sima is ott szokott lenni másnapra...nálam. Héten 2 ajánlott levelet kaptam, mind2 itt volt másnapra.
szerk: GrandeP : Jelvaszavat elmenteni böngészdében? Te is tucc' valamit
-
GrandeP
addikt
válasz
bartucc #26601 üzenetére
Próbáld ki az operát, én nagyon kellemesen csalódtam benne...
Firefoxról meg ne beszéljünk, perceket gondolkozik..
Még a jelszavaimat kellene valahogy átmenekiteni és már törlöm is a foxot...
Poén. 2,4 ghz, 512 ram, 64 mx400--al... eddig foxxal szaggatva és sokái töltögette a youtubit, operával meg most egyenletes az elejétől a végégieg... memóriát sem zabálja...
-
TeeBee73
veterán
Hallgassatok egy kis kvimbit!
-
bartucc
addikt
válasz
GrandeP #26598 üzenetére
Én Chrome-t próbáltam pár honappal ezelőtt, de nem váltottam, használtam utána tovább a Mozzilát. De az utóbbi 3 hónapban már szégyen volt amit műveltek vele, azóta nem is használtam egyszer sem. Fent van mindkettő, testvéremék azt használják, én meg ezt, sokkal gyorsabb. Elindítom először a Firefoxot, aztán a Chrome-t, utóbbi már használható is másodperc töredéke alatt, utóbbira 5-6 másodpercet kell várni.... Nem beszélve az összeomlásairól.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged