Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
alázógyík
üzenetére
"vannak jó kis Dell, Toshiba, Thinkpad notik." Meg van ezekből xar is
minap egy toshibát tapiztam meg, L650..gyönyörű zongoralakk festés, amire ha rásüt a nap kiveri a szemed, még az is meglátszik rajta ha egy porszem ráesik, az egér gombjai olyan hangosak és annyira nehezen benyomhatók, hogy egy lowend emachine körberöhögi...a fujinak az egyik legjobb szervize van itthon, ez a modell bestbuy ha tetszik az ellenzőknek ha nem 
-
TeeBee73
veterán
Állathatározó rovat
1. A tehén
A tehénnek négy lába van, viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz, még aránylag szimmetrikusak is. A tehén szemből és hátulról szimmetrikus a leginkább, jobbról illetve balról nem nagyon. Felülről és alulról nehéz a tehenet vizsgálni, mert fentről ráeshetünk, alulról meg ránk léphet.2. A malac
A malac testének szimmetrikus vizsgálatakor hasonló eredményeket kapunk, mint a tehén esetében. A malacot azonban magasabb emberek felülről is megnézhetik, mert a malac egy alacsony állat, és így könnyebb a rálátás. A malac nem szokott tehénre támadni.3. A sündisznó
A sündisznó nem áll másból, mint valószínűleg négy lábból és szúrótüskékből. Az oroszlánra és a mérges kígyóra csak akkor támad, amikor azok nem támadnak rá. Rendkívül éles fogai a szájüregétől a vastagbeléig tartanak.4. A gólya
A gólya csőre nagyon hosszú, és elbír legalább 3 kilogrammot. Ezenkívül piros színe van. A kisbabák ezért szeretik annyira a piros színt. Ha a kisbaba több mint 3,5 kg akkor a gólya vagy lezuhan, vagy lassan repül. Az öreg gólyák lezuhannak.5. A bálna
A bálna süket állat, mert nem hal. Szereti a nála nagyobb testű vízi lényeket. A bálna ezért nem szeret senkit. Egyébként igen békés állat. Ha volna keze és lába, könnyebben tudna úszni.6. A zöld szemes ostoros
Az egyik zöld szemes ostoros a Mars bolygóról esett le a Földre. A Marson pusztákon élt, kedvenc időtöltése a lovaglás volt. Ehhez kellett neki az ostor. A zöld szem meg adott volt.7. A bogár
A bogár nem egy állat, hanem sok kis apró repkedő állat összefoglaló neve. De mindegyik ugyanazt csinálja. Nyáron belerepülnek a fagyainkba, télen meg megfagynak.8. A mérges kígyó
A mérges kígyó nem is mérges, csak valaki kitalálta. Valójában szégyenlős amiért keze helyett lába nőtt ki. A lábai nagyon csúnyák, ezért inkább nappal visszahúzva tartja azokat. Így futva nem tudja utolérni áldozatát, inkább beleharap egy jó nagyot.
-
alázógyík
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Egy fecske nem csinál nyarat.
Azért mert most van 1 v. 2 típus, attól függetlenül tele a piac a rosszabbnál rosszabb Fusikkal, MSI-el,...
Jó hogy adják a 3 év gar.-t, mert anélkül lassan ember nem venne olyat.
Egyébként nem is tudom minek kísérletezni, vannak jó kis Dell, Toshiba, Thinkpad notik. -
poffsoft
veterán
válasz
daninet
üzenetére
Nagyon helyes. Csak ferihegyen az útlevelet le kell cserélni egy egyszeri kiutazási engedélyre, osz jojcakkát...
Csak van egy borzasztó nagy gáz ezzel az ámerikával: ottan bizony dógozni is köll, nem csak "ággyon áz állám segíííílyt, men áz nekünk jár".....

ja, meg a szarháziakat vagy azonnal nyakonlövik, vagy baktatnak a munkatáborba, lopásért-rablásért nem dícséretet osztanak.... Szóval, részemről hajráhajrá!!!
-
válasz
poffsoft
üzenetére
meg ez:
A gyöngyöspatai cigányság vezetője, idősebb Farkas János (aki a Roma Polgárjogi Mozgalom alelnöke is) azt mondta az Indexnek, hogy a falu cigány lakossága politikai menedékjogot kért az Amerikai Egyesült Államoktól és Kanadától. Kérelmüket már benyújtották a két ország budapesti nagyköveteinek, továbbá levélben fordultak Barack Obama amerikai elnökhöz és az EU vezető intézményeihez.via Index

-
Chaser
legenda
válasz
GrandeP
üzenetére
Nem fu-si..de abból is voltak jók. Ez már csak fujitsu, sztem alap 3 év gar elég meggyőző még laikusnak is, az meg különösen hogy HP fanok is ajánlják. Ott a link, meg lehet nézni milyen felépítése van, mennyire egyszerű benne ramot, hdd-t cserélni, vagy újrapasztázni a cpu-t. Na meg ennek olyan felülete van hogy nem gyűjti az ujjlenyomatot és halk, hűvös. Aki vett már belőle senki nem panaszkodott

-
Norb3rto
őstag
Noti DDR2 533 ramot keresek 2x512 v 2x1gb priviben lehet zaklatni

-
Szlovi
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Éééés tudja
!! Pont ez a két HP a favorit nálam

A Fujitsu az felejtős, hiába dobták szét a babaruhát a Siemensel ... ez már egy ilyen beidegződés.
Pont úgy mint az AsRock alaplapok. Bár ők már nagy biztonsággal ajánlhatók,viszont az anyacég termékei (alaplapjai) olyanok mint a codegen táp
-
gabe_
őstag
Hali!
Nincs valakinek egy eladó 3 vagy 5 méteres hdmi-hdmi kábele olcsón? -
Chaser
legenda
válasz
Szlovi
üzenetére
Csak hogy ne szenvedj hátrányokat, 111k-ért van 3 év garos fuji A530 P6200-vel, matt az egész gép, kijelző is, nagyon csendes, touchpadba esetleg bele lehet kötni. Nem a régi fu-si, amióta a siemens kivált meglátszik a minőség javulása. Furcsa mód ebből a típusból még nem találtam eladót aprók közt, pedig innen fórumról is szép számmal vettek már.
A másik elég bestbuy dolog HP 4520s, 3 év gar detto, alu burkolat. Kicsivel gyengébb cpu de hd 4350 a vga, 115k. Kijelző sajnos glossy, a többi modellnél matt...90k körül HP 620-asokat érdemes nézegetni, még azok is kinéznek valahogy és matt a kijelzőjük.
Már ha mégis újat vennél
-
-
GrandeP
addikt
A dojcse wellnes-TV-n, a gyöngyöspatai dolgokat beszélik, igen tanulságos, most úgy állítja a "Steven" h gyakorlatilag gyilkolni mentek oda a rasszista "soldiers", és a kormosék nem győztek menekülni, 1-2 bevágás ahogy vitték a gyerekeket az ingyenes húsvéti vakációra, egy pár síros kép és kész is a pulitzer díjas sztory... gusztustalan

Sajnos a jobbik nem eléggé rasszista... -
faragojof
őstag
-
Szlovi
senior tag
válasz
D@ni88
üzenetére
Lesz@rom a fészbukkot (értsd:nem fészbukkolok = nem vagyok fenn).
Netezni kell,meg zenét hallgatni. Filmet nézni meg TV-n szoktam. (Tegnap a T3-at ... de rég láttam ... jó volt
) Arra bőven elég. Most már érted ?FaragóJoe: Ha 1 hónap alatt nem jön össze,akkor veszek valami ócsó újat. Mint mondtam: van a hardveraprón,de az is az üveghegyen túl (már ha érted
). Részemről csak a Toshiba L500 rulez,újonnan meg HP,vagy Vaio.Amúgy valamelyik nap épp találtam egy papírt az aláírásoddal ... egy Gigabyte G-Power hűtő számlája/garipapírja volt

-
faragojof
őstag
válasz
Szlovi
üzenetére
Az ezzel a baj, hogy használtan meg szerintem nem fogsz kapni. Ez a laptop pont olyan, amit fölösleges másra cserélni. Így aztán addig fogják használni míg tönkre nem megy. Vagy nem jön Józsi, hogy átmenjen rajta az úthengerrel...

Ahogy nézegettem, még hirdetve sem láttam. Meg amikor új volt, akkor sem lehetett kapni.
Tartok tőle, hogy más fajta után kell nézned.
Én is Toshibát használok, az L40-14H-t. Mer végre visszaadták a fináncok...
Jelentem, nem akar elromlani. 
Igen akkor. Addig vizsgáltak, míg nem találtak valami fajinat. Na ebből következik majd májusban az új hegtetoválásom.

-
D@ni88
addikt
eladod az x-fi-t?
mi lesz veled Csabikám egyre lentebb adod. Először a vga, aztán a hangkártya.
Később pedig hallgathatod az alaplapi kerregését
Csak told fel a pofád msn-re ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szlovi: Nem értem azt amit mondasz, a laptopokban lévő technika fele annyit se ér mint ami rá van írva. Itt van tesóm meg az asszony laptopja is. Mind a kettőn kifekszik a facebook-on lévő cityville játék
Öröm nézni ahogy az asszony küzd vele, és beszaggat 
Pedig bátyáméban core i3 van... -.- -
Szlovi
senior tag
válasz
faragojof
üzenetére
Igen,kb,2 éve volt piacon ez a típus és bizony nem volt olcsó akkor sem ... még az alapváltozat is viszonylag "hangos" volt. Na meg ritka is.
Azért ez kell,mert ez még kinéz valahogy,meg Bluetooth-os, plusz használtan már nem annyira megterhelő a pénztárcámnak.Én átlagfelhasználó vagyok, nem kellenek fölöslegesen erős hardverek,bőven elég a C2D proci meg a 250-es vinyó Az új laptopok nem igazán jönnek be ... gagyi billentyűzet,zongoralakk belső,feleslegesen erős hardverek ... meg mittomén. Ami meg teccik az bőven 200 fölött van (pl. VAIO,Envy),de azért nem adok ki ennyi pénz.
Ha meg nem jön össze,akkor kénytelen leszek venni újat a fenti "hátrányokkal"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na! Ezt nem is tudtam,hogy nem boltozol
Gondolom a kórházba menetellel egyidejűleg hagytad abba a boltot? 
-
aXXon
őstag
Pici pöcs, nagy máj. Mi kell még az igazi férfinak?
-
faragojof
őstag
válasz
Szlovi
üzenetére
Én már nem bótozok. Egyéb elfoglaltságaim miatt feladtam az üzletet. Jelen pillanatban éppen egy hegtetoválásra készülök, amit Szegedországban fognak majd végrehajtani. 
A laptopodat úgy emlékszem haverral vagy két évvel ezelőtt kerestük. Ő újonnan akart venni egyet, de még újonnan sem tudtunk sehonnan szerezni. Még a nagykereket is fölhívtam, de egyik sem biztatott a beszerzésével. Neki a hdmi kimenet miatt kellett volna nagyon. Ja, meg persze az ára. A netes boltokban 160-170K körül volt hirdetve, de kapni nem lehetett sehol. A következő hdmi-kimenetes laptop egy asus volt, 200K fölött.
Neked miért pont ez kell?
daninet:
Picipöcs brigád!!4 
Aztaqrva! TeeBee73-nak hogy fájhat a feje!!

-
-
Szlovi
senior tag
Még mindig keresek Toshiba L500-at.
Bóóótósjózsi
,Gyík
: Villancsatok L500-ast nekem 
-
gabe_
őstag
Hali!
Hol érdemes kecskeméten CR1220 tipusú gombelemet venni? (központi zár távirányítóba való)
-
poffsoft
veterán
he?

Akkor én nem árazok, nekem van házam... Családi

-
K6000
aktív tag
Beárazást kérnék:
Intel E210882 (D865PERL) alaplap (firewire!!!)
Intel 2.4GHz celeron proci
GlacialTech csendes proci hűtő
2db Kingston (KVR400X64C3A) 256MB ram (régi fajta Kingston memória modulos)
Nvidia QFFX500 AGP-s videókártya
Noname CD rom
80 GB IDE hdd (Suse 11.4)Ajándék : Mercury 350W táp + Mercury ház
Ez így egy komplett gép de az árazást ház és táp nélkül kérem... -
alázógyík
addikt
Hugom most írt Beirutból.

Azt mondja kicsit hangos, de színes.
D -
TeeBee73
veterán
No, Tiplizek drinkelni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GrandeP
addikt
Na elintéztük a bu.i fibernetet, bementünk kikértük az adósságot, 7500 + kamat, 9350 ft lett...
Meg kértünk egy igazolást, h semmilyen módon/összeggel nem tartozunk sem nekik, sem másnak...A credit controll, meg le..hat, 30.000 ft adminisztrációs díj, 20.000 ft "egyéb költség", ami nem is tudom h mi lehet...
Ha valaki jár így mostanában, nyugodtan kerülje ki őket a pitsába... vérszívó kötsög banda...
-
mcs
veterán
Senkinek nem kell az X-fim?

-
TeeBee73
veterán
válasz
faragojof
üzenetére
Inkább, mint az enyémmel...
(Mikó' megyünk már megint kávézni?)
#20119: 2-re megyek bográcsozni, mire végzünk, már nem leszek mobilizálható állapotban.
(Itt van nálam fél lityi házipálesz+3l házi vörösbor. Ezt csak én hozom, a többiek is beszállnak a pöri mellé valamivel...
) -
TeeBee73
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére

MOD: titko: jól nyomja az Öreg. (És ráadásul jó nótákat.)

-
titko
tag
Láttam tegnap érdekes videókat posztolt GP. Én is küldök egyet, érdemes a bácsi összes alkotását megnézni
Pál Endre -
TeeBee73
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
Jogilag: A két csajnál bebizonyosodott a vesztegetés vádja, nála nem.
Ha felülvizsgálják, attól a két delikvens még bűnös. A "segítséget" meg nem ő kérte, hanem felajánlották, amire kitérő választ adott, de nem fogadta el, kohnkrétan. Ha azt mondja: "Oké, segíccsé', de majd hónap' odaadom", akkor egyértelmű. Így viszont nem lehet belekötni.Gyíkbá: Én is átmentem elsőre.
A vizsgabiztoson is, mer' jócsajvót' -
alázógyík
addikt
Szerintem meg mindannyian trollok vagytok.

Én lazán mentem át mindenből elsőre.
-
GrandeP
addikt
válasz
TeeBee73
üzenetére
Dehogynem....
Voltam én is tanuló láttam 1-2 dolgot, amíg nem kacsintott a vizsgabiztosnak, addig reálisan álltak a témához...utána meg már önfeledt másfelé nézés és toll kikapcsolás volt...

Itt az van h fájt a fa..a a kisgyereknek, kipengetni a jattott, aztán gondolt egyet és szólt, ha igazán kemény pötsű lenne akkor mondaná h vizsgálják felül az Ő vizsgáját is, ne csak a 2 hölgyét...
Ez egy ilyen tipikus szarfas.uság példája.... most akkor vagy legyen korrupt és fizesse ki, vagy meg se forduljon a fejében...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Guild Wars 2 (GW2)
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
minap egy toshibát tapiztam meg, L650..gyönyörű zongoralakk festés, amire ha rásüt a nap kiveri a szemed, még az is meglátszik rajta ha egy porszem ráesik, az egér gombjai olyan hangosak és annyira nehezen benyomhatók, hogy egy lowend emachine körberöhögi...a fujinak az egyik legjobb szervize van itthon, ez a modell bestbuy ha tetszik az ellenzőknek ha nem 

Ja, nem is erről volt szó...

Ez nagy igazság, valóban!

A vaiok olyan rosszak mint állat. Van egy pár ismerősömnek, mind panaszkodik rá. Nem régi holmik, mégis megjárta már mind a szervízt.
Picipöcs brigád!!4