- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
alázógyík #20759 üzenetére
"Elég jól nyomja." Ja.
Elég jól nyomom. Ezt mondják a csajok is.D@ni: Most 20k környékén van, amit Gyíkbától vettem 10 év kisker garral. Nem egy csúcsmodell, de az 500-as F1-es Samu után, nagyságrendekkel gyorsabb lett a masina.
A Windows homokóra ezentúl nem mint társas kapcsolat, hanem mint futókaland lesz része az életednek.
Szóval, megéri az egyszeri befektetést.
És, hogy mire kell vigyázni? Pl: ne focizz vele, de a nyílt lángot sem nagyon bírja. -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
D@ni88 #20792 üzenetére
SATA2 alatt ugye max. 250-280MB/s az általános gyakorlati sebesség, tehát annyit fog tudni. Véletlenszerű 4k olvasás a lényeg, abban az elődje kicsit jobb volt (a Crucial C300, de már nem nagyon kapható), de ez is a top jelenleg! Az írási seb. meg ugye egy szint fölött szinte lényegtelen, ha a rendszer megy rá, és ugye mi másért vesz valaki (a p@r@szt vérpistikék kivételével, mert az villogni) SSD-t!
MLC természetesen, ezen az áron évekig nem lesz szerintem SLC, vagy majd ha valami újat találnak ki esetleg... -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
D@ni88 #20761 üzenetére
Az új Crucial M4 64GB is csak 25-28e. HUF! Cserébe az egyik leggyorsabb jelenleg. (SATA3, 415MB/s olvasás) Elvileg ma már a gépemben lesz, az SSD topicban majd írom milyen. Azért ha gondolod ide is rakok föl képet a tesztről.
chipi-85: ajánlom ilyen esetben az USB-hosszabbító nevű szerkezetet! (tudom, eső után köpönyeg...) -
D@ni88
addikt
válasz
DeltaPower #20786 üzenetére
+azt a bővítőkártyát hova akarja tenni?
-
aXXon
őstag
Elsőőőőőő
-
K6000
aktív tag
Felfedez-e bárki valami furcsát a következő képen:
-
bartucc
addikt
Esti mese:
Hol volt, hol nem volt, az Óperencián, az üveghegyen is túl, élt egy ember. Egy reggel felkelt és így szólt:
- Hű, de kurv@ messze lakom!Vége.
-
K6000
aktív tag
A gépállat elkelt, köszönöm mindenkinek a segítséget
-
Sósperec
tag
Tiszteletem!
Eladó cuccaim: [link]
Ha kell valamelyik írjatok! -
gabe_
őstag
-
aXXon
őstag
Nem tudom, hogy érdekel-e valakit, de a Csészényi városi Profiban 249-ért adják a Coronitát
-
válasz
Norb3rto #20758 üzenetére
Céges gép, lent van a földön!
Körbe vagyok véve asztalokkal, úgy kell beülnüm a székembe, mint a F1-es kocsikba!
Oszt lerúgtam
Nembaj, amúgy is akartam venni nagyobbat, csak a 8gb adat hiányzik
(többekközött: palyboy gyűjtemény 1998-2008ig, "Hogyan sporoljunk az adókkal" c. e-book,)
-
Hogy szerelmeskedne az édes anyukájával az aki kitalálta, hogy USB-t kell rakni a gép oldalára...
Most rúgtam sz*rrá 8gb adatot!! -
alázógyík
addikt
Olyan is volt csak elfogyott....
-
alázógyík
addikt
Még maradt 1db ákcijás új 1TB-os Samsung HDD-m, 12.200.-Ft.
Ui.: Természetesen 3év garos,.....
-
vikcsi
senior tag
Mondom én, hogy nem értetek hozzá
És igen, utólag fognak foltozni, berakni új térköveket, stb.
Hogy papíroznák le, amikor megnyerik a pályázatot, 2 hét múlva munkakezdés, 2 hónap a munka, kiváltás meg mondjuk 3-4 hónap átlagosan? -
alázógyík
addikt
válasz
DeltaPower #20731 üzenetére
normális módszer szerint előre(!) lepapíroznám a közművesekkel, villanyosokkal
Na ja, normális helyeken elvileg így működne.
-
DeltaPower
addikt
válasz
vikcsi #20728 üzenetére
normális módszer szerint előre(!) lepapíroznám a közművesekkel, villanyosokkal meg a többi gyökérrel, hogy mire kész az a szerencsétlen út, addigra ők is pakolják odébb a szarjaikat. ha nem teljesítik lehet kötbérezni. de a divat szerint úgy kell dolgozni, hogy azt se tudják mit akarnak.
-
vikcsi
senior tag
válasz
alázógyík #20727 üzenetére
Nem értetek hozzá. Bürökrácia.
Közműveket, műtárgyakat később áthelyezik, de azt nem lehet egyéni akcióban bolygatni, van hogy hónapok múlva kerül át a kiváltások miatt, nem tudom minek kavarnak ekkora ügyet az ilyenekből.
Ja pesze, hogy előbb legyen meg mondjuk a villanyoszlop kiváltása? Akkor bukja az önkormányzat a támogatást, mert van időkorlát, polgárok nem fognak örülni, mert marad a régi fos út. Önerőből úgysem tudja emgcsináltatni, főleg nem a keleti orszégrészben. Az ilyeneknek ez a rendje. Aki meg épít, úgyis helyreállítja az akadálypályát, mintha ott sem lettek volna a "bóják". -
GrandeP
addikt
Na ezé nem biciklizek...
[link]
-
GrandeP
addikt
-
alázógyík
addikt
válasz
bartucc #20711 üzenetére
Pedig egyszerű. Sok pénzt visz el, spórolni kell.
A másik, hogy 100 emberre jut 80 diplomás, és 20 szakmunkás.
Nincs normális szakember, a 80 diplomásból meg kimegy külföldre 40. Ezért nem éri meg annyira milliárdokért fenntartani az iskolákat.Az hogy most éppen melyik suli választódik ki, gondolom érdekek/pénzcsörgés gif/ döntik el.
-
daninet
veterán
ELSŐŐŐŐŐ
-
cirmiiii
tag
-
bartucc
addikt
Értem én, hogy sok a diplomás, meg hogy nincs szakmunkás, de a legjobb eredményeket elért egyetemeket kellene pont bezárni?
-
GrandeP
addikt
Mai bünti a pangás miatt...
[link]
-
akom
őstag
Valaki Magyar Kupa döntőre jön e ? Május 17.
-
K6000
aktív tag
válasz
Chaser #20687 üzenetére
Eladó az alábbi motyó:
Intel E210882 (D865PERL) alaplap (firewire!!!)
Intel 2.4GHz celeron proci
GlacialTech csendes proci hűtő
2db Kingston (KVR400X64C3A) 256MB ram (régi fajta Kingston memória modulos)
Noname CD rom
80 GB IDE hdd (Suse 11.4)
Mercury 350W táp
3,5" FDDAjándék : Mercury ház (viseletes, meg repedt az eleje itt-ott de ajándék lónak...)
+ S3 PCI videó kártya (AGP-s nincs másik, de még körbenézek hátha)1 hét próba, irányár:10000 Ft (hátha így már kelendőbb a portéka)
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
Bakker, hétvégre, minuszokat mond a metnet....
Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autószerelők, autószerelés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged