Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolli77
csendes tag
Sziasztok,
Amennyiben norda vizet használok a gépben, szükségem van még a gyártó álltal mellékelt vízszűrőre is a tartályban (Lelit). Vagy ezzel a vízzel nincs szükségem erre a szűrőre? Köszönöm a segítséget előre is.
-
Zolli77
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Teljesen igazad van ezt találtam a témában:
On Lelit machines the main difference between 57 and 58mm basket isn't the millimeter... The boiler with 57 basket is ~225 ml and comes from Mokita machines. 58mm group is a rebirth of Brasilia Lady, Club, Faema Family first series and others. 350ml boiler, and a warranty of far much better espresso, and far more easily.
-
Zolli77
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Igen, köszönöm, valószínűleg én emlékszem rosszul, de nekem ez a fej határozottan 53-asnak rémlett. :S Igen ez így igaz amit írsz, ennyiért jelenleg nem lehet jobbat venni, én úgy gondolom hogy a tervezett időt biztos le fogja szolgálni nálam. Ha jól belegondolsz egy örlő és gép ennél jóval nagyobb beruházás, és még így is bőven van mit tanulnom, így ebben a stáriumban belefktetni még legalább 200-300eFt-ot igencsak túlzó lenne.
-
Zolli77
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Én úgy tudom a Faema Family egy 53mm átmérőjű fej, nem 58mm-es. Persze egy ilyen konstruktív hozzászólás után nem várok sokat.
-
Zolli77
csendes tag
Úgy néz ki hogy sikerült meghoznom a nagy döntést és tegnap meg is rendeltem az új setupot, egy Lelit Elizabet Pl92T-t és egy Eureka Mignon specialita őrlőt. Ha minden igaz holnap meg is érkezik a csomag és be tudok számolni pár eredményről (Bár ahhoz biztos kell majd jó pára nap kísérletezés otthon).

-
Zolli77
csendes tag
Hát elsősorban egy Eureka Mignon Specialitá 17NX-re gondoltam, az egy jó befektetésnek tűnik most, Ebben az árkategóriában még a Sette 270 jöhet szóba szerintem, de ahogy érzem annak lassan érkezik az utódja így nagyot fog csökkenni az ára, szóval kevésbé tűnik jó befektetésnek.
Most nagyon úgy állok hogy a Lelit-et (Elizabeth) fogom megvenni és mellé ezt az örlőt, ez belefér abba a keretbe amit most rá akarnék szánni. és a hely is elég fontos számomra, így ez a setup annak az igénynek is megfelelne, mivel egyik sem kimondottan hatalmas.
-
Zolli77
csendes tag
A mágnesszelep már egyszer megadta magát, az cserélve lett (amikor a gyártó még hajlandó volt alkatrészt értékesíteni a szervizeknek, ma már nem...). Most valószínűleg megint az, meg melette is elkezdte ereszteni a vizet, sajnos belülről full műanyag az egész a javításhoz elig-alig lehet hozzáférni. Még talána 440 is beleférhet, de neccesebb, pláne hogy örlőt is venni kéne mellé. De köszönöm szépen a tippet.
-
Zolli77
csendes tag
Sziasztok,
mive a régi gépem (Cateler ES8012) megadta magát ezért új gépet készülök vásárolni, tudnátok ajánlani olyan gépet amit itthon is be lehet szerezni (van hivatalos szervíz és alkatrész ellátás) és beleférhet egy 400.000Ft-os keretbe? Én elsősorban a Lelit PL92T-re gondoltam, de szívesen meghallgatnék más véleményeket is.
Előre is köszönöm a tippeket.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest