Hirdetés
- ALZA vagy eMAG?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seth1
tag
.
-
Seth1
tag
Sziasztok. Normális minőségű kávét szeretnék inni, de nem akarok túl sokat foglalkozni vele, nem akarok ebből hobbit. Az automata gép lenne jó számomra (frissen pörkölt kávéval) . Jura ena5 gépet ajánlották, kompakt gép és árban kb eddig mennék.
Jó lehet ez szerintetek? Van esetleg valami jobb alternatíva?
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
Seth1
tag
-
Seth1
tag
válasz Antonio #84678 üzenetére
Azokról nem sokat tudok, gondolom maga a pod drágább mint egy normális minőségű frissen pörkölt.
Minél jobban beleásom magam ebbe a témába annál nehezebb dönteni. 50 ezer körül akartam egy használt automatát aztán már 100 ezer körül járok (jura ena micro 9).
Átgondolva a dolgokat cappuccinot is tudó gép lenne az ideális.
Kb egy éve már tervbe volt egy normális gép, de akkor is akkora lett a zavar, hogy vettem eg brikkát és gondoltam ezzel befejeztem a témát. Aztán néha amikor iszok valahol egy jó kávét akkor elkezd megint ezen kattogni az agyam, hogy kell egy normális espresso gép.
Sógorom kapszulást használ, de az felejthető élmény. -
Seth1
tag
válasz LazacX #84682 üzenetére
A graef megvan de az evo nem mond nekem semmit, nyilván kávéfőző lehet (azért kérnék erről infót). Az a probléma, hogy ha a lehető legjobb kávéra kezdek törekedni akkor abból hobbi lesz és elszállnak a költségek amit nem szeretnék.
Persze szívesen elolvasom és megköszönöm az ötleteket, ha ésszerű anyagi keretek közt meg lehet csinálni egy külön daráló és főző párost akkor attól sem zárkóznék el. -
Seth1
tag
Van 100 ezerért egy gaggia classic (sajnos 2015 utáni model) és egy iberital daráló (1 éves mindkettő) . Jó vétel ez vagy inkább keressek 2015 előtti modelt + egy cm 900 daráló?
A második variáció kb 120 ezer ft.[ Szerkesztve ]
-
Seth1
tag
És a 2018 utáni modellel mi a helyzet? Az ugyanolyan jó mint a 2015 előtti?
-
Seth1
tag
Esetleg van valakinek 58-58.4 mm közötti eladó tamperje Budapesten? Nem kell puccos drága tamper.
-
Seth1
tag
válasz Sic.Transit #84969 üzenetére
Köszönöm a gaggia classic gépet, nagyon elégedett vagyok vele
A pidelésen gondolkodom, de mivel az általa készített kávé anélkül is számomra megfelel, ezért nehéz meghozni a döntést.[ Szerkesztve ]
-
Seth1
tag
A bourbon cafe által pörkölt-forgalmazott kávékkal milyenek a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Seth1
tag
Fantasztikus dolog, aztán csodálkozunk, hogy 5 évesen szétmálnak ezek az alkatrészek... A környezetkimélő műanyag használata különösen olyan helyeken ahol nagy stressznek vannak kitéve és hosszú éveket kell kibírnia nem működik. Persze idő előtt tönkremegy, aztán csere és így már a környezetre is károsabb mintha elsőre tartós de nem környezetkimélő anyagból gyártották volna...
-
-
Seth1
tag
Lenne egy kérdésem. Mákot kellene darálnom és gondoltam megoldanám a graef 702-vel ha nem tesz benne kárt. Próbálta már valaki? Sos lenne.
-
Seth1
tag
Köszönöm a válaszokat, propelleres aprító és cukor segítségével sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Google Photos
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest