Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
válasz
hkarcsii
üzenetére
"Gaggia-hoz milyen szimpla szűrő javasolt?"
Nekem kétféle van:
1./ IMS "The Single" szűrő 8,5g H21,5mm [link] - 4.305 Ft
2./ Marzocco 1 csészés szűrő 7gr [link] - 876 FtAz a helyzet, hogy a Marzocco fényévekkel jobb eredményt ad. Teszi ezt úgy, hogy mindenféle kezdetleges (barkács) eszközökkel tamperolok, mivel be kell még szerezni hozzá egy 41 mm-es tampert és tampersegédet (tölcsért). Ez utóbbi egyelőre hiánycikk.
A "Single" egyetlen előnye, hogy nem kell hozzá másik tamper, a duplához használt 58 mm-es ehhez is jó.
-
2007ath
aktív tag
válasz
flash-
üzenetére
Mindkét tesztben őrölt kávék szerepelnek. Ezek presszó kávé készítésére alkalmatlanok. (Legfeljebb nyomásfokozós szűrőkkel.) Én több "bolti" (szemes) kávéval is próbálkoztam. A legtöbbjük minősége kritikán aluli. Még a nevesebb gyártóktól származók is. Egyetlen fajtát merek ajánlani azok számára, akik szeretik a dél-olasz vonalat, ez pedig a Lidlben kapható, szürke csomagolásos Bellarom Espresso.
-
2007ath
aktív tag
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Én is olvastam a cikket, és kíváncsiságból kipróbáltam a tesztgyőztes Auchan BIO-t és a harmadik helyezett Auchan Espresso-t. Úgy gondoltam, sokat nem kockáztatok, mivel 250 grammos kiszerelésben kaphatók, az áruk pedig messze átlag alatt van. Nos, túl nagy elvárásaim nem voltak, de az Espresso még az alacsony mércét sem volt képes megugrani. Brutálisan sz.r volt.
A BIO esetében egy kicsit más a helyzet. Ott, némi jószándékkal valóban felfedezhetők voltak a gyümölcsös-virágos ízjegyek. Akinek bejön a savanykás ízélmény, megpróbálhatja. Én gazdagabb lettem egy újabb tapasztalattal.
-
2007ath
aktív tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
"megprobalkozom a gyári duplával, ez került a karba"
Jól értem, hogy a dupla falú (nyomásfokozós) kosarat használtad? Ugye tudod, hogy ez csak [ilyen] kiegészítővel működik rendesen. A dugó nélkül átzubog a szűrőn a víz.
Én is megerősítem Csápájev kolléga megállapítását. A kávé túl durvára van őrölve.
-
2007ath
aktív tag
válasz
ricsko72
üzenetére
Ha nem hagyja magát, valószínűleg vízköves. Én a műtét előtt öntenék bele egy kis citrom- vagy foszforsavat (Express vízkőoldó).
Szétszedtem egy tartalékban lévőt, és lefényképeztem a kritikus alkatrészeket. (Talán segít.)
Úgy emlékszem, én egy fém csipesszel csavartam ki a rugó feszességét állító csavart. A lapított oldalak mentén toltam be a csipesz szárait.
-
2007ath
aktív tag
Tapasztalatom szerint benzinkútnál időnként egész jó kávékat is ki lehet fogni. A legtöbb kútnál a technikai feltételek általában adottak, a szakértelem és/vagy a szándék nem mindig. A 2in1 porokat hagyjuk, az nem is presszó, nem is kávé. A kapszulás a két kategória között van. Minősége függ a géptől és a kapszulától is. Gyors, kényelmes, drága.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! A véleményetek kérném Gaggia Classic vízterítéssel kapcsolatban.
Két felső szűrőm van. Az egyiket még a főzővel együtt kaptam, típusát nem tudom. Vele a víz 4 sugárban folyik, ahogy a YT videókon is általában látható a GC bemutatókon.

A másik az ún. ipari szűrő. ( [link] ). Csak hogy egyértelmű legyen: az a fajta, aminek az egyik oldalán szúnyoghálószerű borítás van, Ennél akármennyire is hajtom be a csavart, mindig csak egy vagy két sugárban jön a víz.
A kérdésem az, hogy melyik a jobb? A témában több videót is megnézve, feltételezem, hogy a 4 sugaras. Akkor viszont mitől (jobban) ajánlott az ipari szűrő?
Még annyit, hogy a felsőszűrő tartó réz ( [link] ), de az eredeti alumíniumnál is ugyanez a helyzet.
-
2007ath
aktív tag
válasz
alex devil
üzenetére
Ebben a fórumban nem nagyon fognak automata kávéfőzőt ajánlani. Szerintem inkább [itt ] próbálkozz.
-
2007ath
aktív tag
válasz
Balazskoma
üzenetére
-
2007ath
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
2007ath
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Az eredeti olaszt már 3-4 éve nem lehet kapni.
-
2007ath
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Biztos, hogy visszakerült a gumi a súlyszelepbe? Ha emelgeted, könnyen jár?
Szerintem a megoldás kulcsa a súlyszelep környékén van.
Ugye, nem tömöríted az őrleményt? Brikkában tilos!
-
2007ath
aktív tag
Ma kipróbáltam Paljoc Choco Madnessét. Kalapemelés és mély tisztelet!
-
2007ath
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
Gaggia Classic és Graef 702. A "Single"-nél 2 fokozattal durvább a darálás.
-
2007ath
aktív tag
válasz
beleriand72
üzenetére
Biztosan sok igazság van abban, amit írsz. Nincs tapasztalatom más 2 csészés szűrőkkel. Amit használok, elvileg 12-18 gramm őrleményre van méretezve. Valóban, az ajánlottnál talán finomabbra darálom a kávét és a tömörítés is erősebb a kelleténél. De még így is határozottan jobb az eredmény, mint az 1 csészés szűrő használatával.
-
2007ath
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel a tartós tesztem eredménye az
1./ I.M.S 2 csészés szűrő 12/18grH24.5 GA [link]
és a
2./ IMS "The Single" szűrő 8,5g H21,5mm [link]
használatával kapcsolatban.
A megfigyelést több héten keresztül, ugyanazzal a kávéval, a babokat tized grammra lemérve végeztem. A 2 csészés kosárba 13 grammot, a "Single"-be 10 grammot töltöttem. (A 2 csészés nyilván nem erre a mennyiségre van optimalizálva, hiszen a csapolás végén a pogácsa elég iszapos maradt.)
Korábban hajlott a véleményem arra, hogy a "Single" produktuma közelít a 2 csészés kosárral elértéhez képes. Nos, a helyzet az, hogy a "Single" a fasorban sincs. Ég és föld a különbség a kettő között, a 2 csészés javára. A 2 csészéssel - megfelelő daráló beállítással - szó szerint kávé krémet tudok készíteni. Ehhez képest a "Single" csak egy keserű, híg löttyöt enged át magán.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Graef 702 tip. darálót használok, most már néhány hónapja. Azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb a darálóban maradó mennyiség. Betöltés előtt precízen, tized grammra lemérem a kávészemeket, és gyakran 2 - 2.5 grammal kevesebb jön ki a darálóból. Nem igazán elegáns módszer állandóan "kipofozni" a maradékot.
Tapasztalt már más is hasonlót? Én a sztatikus feltöltődésre gyanakszom.
-
2007ath
aktív tag
válasz
WiZARD
üzenetére
Van egy tippem, hogy mi okozhatja. Ellentétben a Gaggia Classic-kal, ennél a típusnál a felső szűrőtartó idomban van egy nyomásszelep, ami csak akkor nyit ki, ha a kazánban lévő víz, már elért egy bizonyos értéket. Ezt az alkatrészt jó lehet látni az alábbi videóban, 1 perc környékén (illetve szétszedve egy kicsit később).
-
2007ath
aktív tag
válasz
looser
üzenetére
Jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. A szintén IMS, dupla szűrővel készült kávéhoz közelítő minőséget lehet vele produkálni. Egy dologra viszont figyelni kell. Ha nem pontosan függőleges a tamperolás, - a ferde falú kialakítás miatt - könnyen elmozdul, félrecsúszik a pogácsa.
-
2007ath
aktív tag
válasz
zoknee
üzenetére
Egy [ehhez ] hasonló csomag rendelés alatt van a PID tuninghoz. Május közepére várható az érkezése.
A termoelem típusán és beszerelési módján még agyalok. Zártszelvény (a tokhoz) még nincs. Elsősorban rozsdamentes acélból szeretném. Ha azt nem sikerül szerezni, akkor alumíniumból. Előbbire szívesen fogadnék ajánlatot.
-
2007ath
aktív tag
Gaggia Classic PID tuningot tervezek a közeli jövőre. Megköszönném, ha tudnátok termoelemet (szenzort) ajánlani hozzá, típus megjelöléssel és ajánlott beszerzési forrással.
[Ilyesmiket ] nézegettem. Ezzel - azon felül, hogy semmi tapasztalatom vele, információm róla - az a gondom, hogy M6-os menete van, tehát a kazánt - a mostani termosztát helyét - meg kéne fúrni, 6-os menetet kellene bele vágni, és ezzel irreverzibilis lenne az átalakítás.
-
2007ath
aktív tag
-
2007ath
aktív tag
der_:
"A szelep az ok de a zip zár az hogy működik?"
Huncut egy szerkezet. Én is leamortizáltam egy zacskót, mire rájöttem a működésére.
A lényeg: A cipzár az csak a zár feletti papír letépésére szolgál. A fület kihajtani és óvatosan jobbra húzva letépni (csíkban) a zár feletti papírt. Ezt követően már szétfeszíthető (a zacskó szélesebbik oldalára merőlegesen) és összepattintható a műanyag zár.
-
2007ath
aktív tag
Gaggia Classic PID tuningra készülődöm. Az egyik pont, ahol elakadtam, a termoelem (szenzor) beszerzése. Számomra a csavaros végű megoldások szimpatikusabbnak tűnnek, mint az ékelés. A megvásárolható kit-ekben (pl. [link] ) a szenzor (csavar) átmérője 6 mm. A kazán termosztátjáé viszont, aminek a helyére bekerül, 4 mm. Milyen megoldást javasolnátok? Ebay-en ezt az egy fajta szenzort találtam ( [link] ) amit be tudnék csavarni a termosztát helyére. Jó ez erre a célra?
-
2007ath
aktív tag
-
-
2007ath
aktív tag
PID-del kapcsolatban:
Gaggia Classic-ba építés céljából mi a vélemény [erről ] a csomagról?
A vezérlő elhelyezésére alkalmas eszköz (doboz, megmunkált zártszelvény darab, stb.) beszerzési forrására köszönettel vennék tippeket, ajánlatokat.
-
2007ath
aktív tag
Gaggia Classic tisztításával, vízkő mentesítésével kapcsolatban érdeklődnék. Több cikket olvastam, több videót megnéztem ezzel kapcsolatban. Nem szeretnék helyrehozhatatlan hibát elkövetni, ezért inkább kérdezek.
1./ Jól értettem, hogy a Tersoclean (visszaöblítéssel) csak az olajos, zsíros maradványokat távolítja el, de a vízkövet nem oldja?
2./ Vízkőoldásra milyen szer ajánlott? Foszforsav, borkősav vagy valami más? (Az világos, hogy a citromsav kerülendő.)
3./ Fenti vízkőoldót milyen töménységben ajánlott használni, mennyi ideig szabad a főzőben tartani?
4./ A réz alkatrészek (OPV, háromutas szelep, gőz szelep) tisztítására, vízkőmentesítésére is ugyanez az anyag ajánlott?
5./ A gép alkatrészekre szerelése nélkül melyik módszer ajánlott? Visszaöblítéssel beadni vagy a víztartályból felszívatni?
-
2007ath
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
"A pumpa nem fulladhat be. Vagy leragad az opv, vagy gyenge a pumpa."
Köszönöm. Én is az elsőre tippeltem.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Kezdő Gaggia Classic tulajdonosként (1 hónapja használom) gyűlnek a kérdéseim. Ezek közül az egyik az OPV működésével kapcsolatos. Konkrétan: az eladótól azt az információt kaptam, hogy az OPV 9 bar nyomásra van beállítva. A napokban azonban ahogy kísérletezgettem az új darálómmal, többször előfordult, hogy a Gaggia "lefulladás" közeli állapotba került, vagyis a pumpa - ha hagyom - teljesen elhallgatott volna. A vakszűrős visszaöblítésnél is hasonló a helyzet. Jól gondolom-e, hogy az OPV helyes (9 baros) működése esetén ennek nem így kellene történnie?
-
2007ath
aktív tag
válasz
yazoo1
üzenetére
"graef702 darálómba ha pl. 4 es fokozatra állítom,akkor alig darál...szinte semmi"
Lehet, hogy túl sok alátét van a a kúpos őrlőfej alatt. Egy kalibrálást megérne. [link]
"Milyen fokozatot kell állítani egy eszpresszóhoz?"
Ezt így lehetetlen megmondani. Függ a daráló kalibrálásától, kávé fajtától, pörköléstől, stb. Nálam pl. ha az IMS egy csészés ("The single") szűrőt használom, 4 fokozattal durvábbra kell állítanom ugyanannál a kávéfajtánál.
A lényeg: pontos beállítást csak próbálgatással lehet megadni.
-
2007ath
aktív tag
válasz
sublett
üzenetére
"Romániában gyártják, ... akkor ez felejtős kategória, vagy sem?"
Nincs ezzel semmi probléma, még a régi bevált technikát tartalmazza. Úgy tudom, hogy kb. 2010-től a Gaggia Classic-okat Romániában gyártják. A gond a 2015-ös évjárattól kezdődik, amikor is lecserélték a teljes belsőt.
Csak érdekességként: Érdemes a 2015. év eleji angol gaggia fórumokba beleolvasni. Amikor megjelent az új típus, drágább volt, mint az "eredeti". Aztán a júzerek elég gyorsan kapcsoltak, hogy átverésről van szó. Ezt követően mindenki a még kapható régiekre vadászott, sorra linkelték be azokat az üzleteket, ahol még meg lehetett vásárolni.
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a gyors választ. Szerencsére még nem kell cserélnem, pusztán kíváncsiságból kérdeztem. Akkor ezek szerint csak a fűtőszálak teljesítményében van különbség közöttük.
Azt még továbbra sem értem, hogy a termék mellett jelzett 570/680W-ból hogyan lesz 1200/1300/1425W-os teljesítményfelvétel a kávéfőzőre vonatkoztatva. A pumpa és a kapcsolók izzói nyilván nem fogyasztanak annyit. (Több webáruházat is néztem. Nem tüntetik fel mindenhol ezt az adatot.)
-
2007ath
aktív tag
A hirdetéseket olvasva azt tapasztalom, hogy a Gaggia Classic különböző teljesítményű bojlerekkel került forgalomba. A 2015. utáni változatot nem számítva, 1425, 1300 és 1200 Wattról lehet olvasni. Egy esetleges csere esetén, ezek mennyire kompatibilisek ezek egymással? Ez alatt elsősorban a külméreteket, furatok elhelyezkedését és méretét értem.
-
2007ath
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
"IMS Single ... A másik gond vele, hogy tömörítéskor könnyen elmozdul az őrlemény pogácsa"
Nekem gyakran a felső szűrőről kell lekaparnom a pogácsát, mert a vákum kiszippantja belőle a csapolás végén.
-
2007ath
aktív tag
válasz
tony70
üzenetére
Az ajánlott, 2015. előtti gépeken a felirat: Classic Gaggia, a 2015. után gyártottakon pedig Gaggia Classic. A "Classic" felirat a régi (ajánlott) típusokon a "Gaggia" felett, az újakon az alatt van. A betűtípus is kicsit más.
Egy másik árulkodó jellemzője az új típusoknak, hogy hiányzik a mágnes (solenoid) szelep kivezető csöve. (Szemből nézve bal oldalon, a víztartály előtt, függőlegesen.)
-
2007ath
aktív tag
válasz
von toth
üzenetére
"a duplafalú és a szimplafalú szűrő között mi a különbség?"
A duplafalu (pressurized) kosár alján csak egyetlen pici lyuk van és nyomásfokozó dugóval együtt lehet használni. (Fény felé fordítva kell átnézni rajta, csak akkor látszik a lyuk, mert első ránézésre akár normál kosárnak is vélhetné a hozzá nem értő.) [link]
Szép habos kávét lehet vele csapolni. (Ettől az még nem a hagyományos értelemben vett "crema".)
-
2007ath
aktív tag
válasz
tony70
üzenetére
"Gaggia Carezza De luxe ... Classik 2015 után gyártott"
Személyes tapasztalatom nincs ezekkel a gépekkel, de az olvasottak alapján mindkettő
ipari hulladéka nem ajánlott ligában focizik. Közöttük annyi a különbség, hogy a Classic 2015. látványos inox házat örökölt a méltán nagy múltú elődtől. -
2007ath
aktív tag
Melyik darálót választanátok?
1./ új Graef CM702
2./ 4 éves Iberital ChallengeMindkettő 30.-eFt körül van.
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Néhány megjegyzés, illetve kiegészítés.
Koczó93: "Az ims felsőszűrőt felejtsd el, szerezz be egy "iparit" negyed annyiért sokkal jobban terít." Az "ipari" az pontosan mit jelent? Pl. [ezt] ?
fragola.6035: A PID a középtávú tervek között szerepel.
gubabela: A daráló keresés alatt. Valószínűleg Graef CM702 lesz. Jelenleg egy Porlex Mini kézi darálót használok.
Parci: Meggyőztél. [Ezt ] fogom megrendelni.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék Gaggia Classic alkatrészekkel (kiegészítőkkel) kapcsolatban.
Több éves brikkázás - közben néhány hónapos kapszulás zsákutca - után én is beléptem az ismert típus tulajdonosainak táborába. Nem kis mértékben jelen fórumban olvasottak hatására. A korábbi tulajdonostól kiegészítőkkel nem túl jól eleresztve (pl. csak nyomásfokozós kosarakkal) vásároltam a 2012-es évjáratú, szép állapotban lévő gépet. Úgy döntöttem, hogy induláskor beruházok néhány olyan tételre, amelyek jelentősen javíthatják a produktum minőségét. Ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
1./ Az IMS kosár felára arányban áll-e a főzet minőségében bekövetkező változással. A használata során jelentkezik-e érezhető változás a minőségben. Ezt a két csészést ( [link] ) és ezt az egy csészést ( [link] ) néztem ki. Ezt utóbbi ("The Single") azért is fontos lenne számomra, mivel valószínűleg gyakrabban fogok szimpla adagokat főzni, mint duplát.
2./ Az IMS felsőszűrővel ( [link] ) kapcsolatban is az a kérdésem, mint az 1./ pontban.
3./ Réz felsőszűrő tartó (vízterelő?). A gépemben működő aluminiumból készült alapvetően jó állapotban van. Érdemes-e rézre cserélni, különösen akkor, ha a felsőszűrőt cserélem? Ha igen, akkor ezen az oldalon ( [link] ) melyik a megfelelő méretű? Ez ( [link] ) vagy ez ( [link] )?
4./ Tamper. 58 mm átmérőjűt érdemes vásárolni (pl. [link] )?
5./ Tejhabosító edény. Jól emlékszem, hogy itt a fórumon valaki a 0.35 l űrtartalmat jelölte meg optimálisnak? ( [link] )
6./ A nyitott szűrőtartó ( [link] ). Megér-e közel 7 eFt-ot, vagy úri huncutság?
-
2007ath
aktív tag
válasz
mtgabor007
üzenetére
Szép szet!
Ha minden igaz, a jövő hét végére és is tagja leszek a (GC) klubnak.
-
2007ath
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot kérnék Gaggia Classic vásárlással kapcsolatban.
Kb. egy hónapja - nem kis mértékben e fórum olvasgatása alapján - eldöntöttem, hogy a Brikka után szintet lépek, és beruházok egy 2015. előtti GC-ba, és a szükséges kiegészítőkbe. Eddig nem jártam sok szerencsével, kb. 5 db jónak tűnő (megkímélt, szervizelt, értő kezekben lévő, kiegészítőkkel hirdetett, esetleg tuningolt) ajánlatról maradtam le. Tapasztalatom szerint ezek a gépek - túlzás nélkül - a hirdetés megjelenését követően percek alatt elkelnek.
Egy most felfedezett hirdetésben az eladó azt írja, hogy a vezérlőpulton a (középső) gőz gomb megnyomása viszi magával a jobb oldali "főzés" gombot is, vagy ilyen esetben azt vissza kell tartani, nehogy benyomódjon. A kérdésem az, hogy ezt a hibát mekkora munkával lehet javítani, illetve javítható-e ésszerű ráfordítással?
-
2007ath
aktív tag
válasz
freaghill
üzenetére
"Megjött a Brikka, ebből is hiányzik a tömítés, ... ha nem tetszik az eredmény akkor veszek hozzá régihez való kosarat+tömítést"
A most (kb 3 éve) kapható Brikkáknál a víztartály és a kosár között már nincs tömítés. A régi Brikka tömítéses kosara pedig - úgy tudom - méretben nem kompatibilis az újjal.
-
2007ath
aktív tag
válasz
zenwalk
üzenetére
Pontosan azokat a javaslatokat írtam volna, amiket Rush77 kolléga is. A saját tapasztalataim tökéletesen megegyeznek ezzel. A kávé mennyiségét korábban mértem néhányszor: 15 gramm körül szokott lenni.
Ha erős kávét szeretnél, akkor a főző felső részének szintjelzőjénél valamivel kevesebbet is tehetsz bele. (Többet semmiképp.) Az őrlemény ne legyen porszerű, de nagyon durvára sem érdemes darálni. Közepes lángon főzd! A lángrózsa még éppen ne nyúljon túl a főző alján.
-
2007ath
aktív tag
válasz
freaghill
üzenetére
"a Brikkánál, hogy a lyukas tetejű az nicht gut"
Lehet, hogy félreérhetők voltak a korábbi hozzászólások, de ezzel az új, lyukas tetejű Brikkával sincs különösebb gond. Én is ilyet használok, lassan két éve, teljes megelégedéssel. A probléma inkább az, hogy - egyes beszámolók szerint - vannak közöttük hibás példányok is.
Tény az is, hogy a Brikka hisztisebb, mint a kotyogós társak általában, érzékenyebben reagál a nem megfelelő szemcseméretű kávéra, vízmennyiségre. Tapasztalattal azonban kezelhetők ezek a gondok.
-
2007ath
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
"A New Brikkákat újra Olaszországban gyártják?"
Szerintem ez a "New" arra utal, hogy nem az eredeti olasz, hanem a Romániában gyártott lyukas tetejű főző. Amiből pl. a (kávé tartó) szűrő és az alsó rész közötti gumitömítést elhagyták, illetve az alkatrészek nem kompatibilisek az eredetivel. Ez már valójában 3-4 éve volt "New".
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest