Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
"utántöltés nem megoldás, annyi energiával már kávét is lehet főzni"
Hát de macerás elmosogatni a kávéfőzőt. :/
A Senseo utántöltőjét meg azé' csak könnyebb elöblíteni.Édesanyáméknak ilyen ezer éves Szarvasi van, de olyan régi, h még nincs rajta ekkora Szarvasi logo. (Ez pl. tetszik.) Elmosni is hamar megvan.

De ez a másik fajta Szarvasi ez valami ritka ronda:

És úgy általában a kávéfőzők sehogy se tetszenek, kivéve a Senseot, meg a Dolce Gustot. Ez utóbbitól is csak a Piccolo/Genio tetszik, a Melody, Circolo/Oblo, vagy a többi az már nem. Persze kávéfőzőt nem külső alapján illene választani.
(utántöltős Senseot használtam már, nekem bejött)Ami még tetszett a topicban, az a bocimintás Mukka, na de hát 16ezerért?

Pedig magamnak el tudnék képzelni egyet.
Amennyit én főzök, arra pont elég lenne. A hipszter ismerőseim meg tuti megenné a sárga irigység.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
soldier2:
Szét röhögöm a zagyam amúgy a topic egyik-másik hsz-án.
Jól van, végülis az eredeti kérdésemre kaptam már választ.
Már csak az nem világos, h a Dolce Gusto oldalán akkor ezek a Media Marktban kapható olcsóbb műanyagos (más színvilágú) változatok miért nem szerepelnek.
De közben megnéztem a többi nyelvterületre lokalizált Dolce Gusto weboldalt, ott se nagyon vannak ezek kint. Mindegy.
Jó volt a topicban olvasgatni, legalább már ezeket a dolgokat is tudom.
-
válasz
Agostino
üzenetére
Gúúnyos??
Lehet furcsán fejeztem ki magam, de valójában köszönettel van tele amit írtam.

Most gondolt el, h odamegyek a lagizba egy olyan kávéfőzővel, ami nem is az, amit ők szerettek volna.
Nem gúnyolódok, csak köszöntem szépen, amiért eszembe juttattad (teljesen véletlenül), h Senseot vegyek.Visszaolvastam közben a topicban.
Érdekes volt olvasgatni, jókat derültem itt-ott; látom, h ezek az átlagember által áhított gépek "az igazi" kávéfőző gépekkel elérhető minőséget meg se közelítik.
Sejtettem egyébként; a kapszulás gépeket úri sznob passziónak tartják sokan.
Mondjuk én abszolút nem kávézok, max akkor iszok cappuccinot, ha valami csajjal valahol "be kell ülni egy kávéra", úgyhogy nekem teljesen mindegy ki mivel, ill. mit főz kávé címén.

-
válasz
Agostino
üzenetére
Pasztmek.. majdnem megvettem egy Nescafe gépet, miközben Philips Senseot kell vennem. Úristen.. Még jó, h benéztem ide a topicba, és válaszodban megemlítetted.
Valójában azt kellene vennem, arról beszéltünk.
Uhhmmm... ez most olyan, mint amikor valaki egy i5-ösről beszél, de véletlenül egy AMD FX-et vesz..
And06:

Egyébként mindenképpen úgy használnák, h nem eredeti kapszulákkal, hanem utántöltőssel. Vagyis ehhez a Senseohoz utántölthető helyettesítőt is kell majd venni még.Phuhh.. levert a víz is, köszi a tanácsot még egyszer, még jó, h eszembe juttattad, h mit is akarok ajándékozni tulajdonképpen.

Az a Delonghi az nem ilyen dizájnos, nem véletlenül választották ezt.
Egyébként nászajándék lesz.
Mindenkitől pénzt kértek, és kapnak, egyedül én adhatok/nekem kell adnom kávéfőzőt, (de csak ezt a típust, amit egyik barátnőjénél már sokszor látott az ara). -
Üdv!
Nem gondoltam volna, h a kévézásnak is van topicja.

Szóval.
Ajándékba adnék egy Nescafe Dolce Gusto gépet valakinek.
Csak hát ugye ezek 20ezer fölött vannak.
De nem ez a lényeg.Szóval ez a Media Marktban 13ezer, ezt nem értem, ez valami másolat?
A Dolce Gusto weboldalán ugyanezt árulják kétszer ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)