Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
papaiatis
üzenetére
A pangó őrlemény mentes darálókról leírták amit lehetett, én a fagyasztáshoz szólnék hozzá. A fagyasztás önmagában nem árt, ahhoz elég alacsony a pörkölt kávé víztartalma, de a fagyasztóban elég kemény szagokat tud magába szívni a kávéd ha nem megfelelő a csomagolás. Mivel minden bontásnál csapódik ki pára a babokra, ezért én adagonként fagyasztást javasolnék, az itt elég népszerű mézes üvegekben (60-80ml). A statikusság pedig nem szűnni, hanem növekedni fog a fagyasztva darálástól (nem árt a késeknek), statikus feltöltődés ellen javasolt a kávét kis edénykében 1-2 csepp vízzel lecsöppenteni, majd összerázni, ez teljesen megszűnteti a feltöltődést.
-
Daneeka
senior tag
válasz
papaiatis
üzenetére
Én nem takarítom soha, így megtelnek valószínüleg a kávé csapdák és 1g alatt marad a pangó.
Nekem úgy rémlik, hogy nem mindegy hogyan rakod össze, én annó összejelöltem mindent mindennel.
Én egy műanyag pohárba darálok ami pont olyan magas, hogy felér a szájig így nem tud félre fröcsögni.
(Amúgy adagonként darálok és nem szokta pattogtatni a babokat hanem ledarálja egyből) -
gpbenedek
csendes tag
válasz
papaiatis
üzenetére
Szerintem ha annyira szét van szedve, hogy már látszik is, már önmagában lehet garanciavesztő, mert a kalibráláshoz nem szükséges ennyire szétbontani. (már ha bizonyítható)
Én a cm800-ból kivettem a lapkát a rögzítő műanyaggal együtt, de reverzibilis a dolog, talán elegánsabb megoldás mint a kitépés

A kosárka vissza tételének emlékeim szerint van jelentősége, de arra már nem emlékszem, hogy mi. A használatiban biztosan írnak róla, mert a kalibrálásnál ki kell szedned.
-
sz.zs.
őstag
válasz
papaiatis
üzenetére
Ha felnyúlsz a csőrébe ahol kijön az őrölt kávé, ott van egy vékony fém lemezke, ami azért felelős, hogy ne töltődjön fel sztatikusan az őrlemény. Ez viszont visszatrtja elég rendesen, ezért nem jön ki minden. Én ezt kioperáltam belőle és így némi pofozgatással kijön belőle minden. Először szétszedni próbáltam ehhez a művelethez, de rájöttem, hogy meghaladja a képességeimet, így összeraktam és máshogy közelítettem meg. Bevilágítva a csőrbe egy hosszú hegyes késsel felhajtottam, majd félig-meddig elvágtam ezt a lemezkét, majd egy hosszú csőrös fogóval felnyúlva kitéptem. Nem tudom elveszti-e ettől a garanciát (valószínűleg igen), de így már teljesen jól használható. A többi problémára nem tudom a megoldást, de szerintem rosszul rakhattad össze.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Gaggia Brera automata kávégép, pár apró hibával
- 58.5 mm full fém tamper
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest