Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Nincs nespressos gépem, de a koszos vizet visszaönteni a víztartályba eléggé marhaságnak tűnik. Minek? Rendes géppel eszébe nem jutna senkinek.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Skillet
addikt
Ha mondjuk 10 mp alatt lefolyik, akkor nem lesz vizes a kávé?
Nem 20-30 mp közé kellene essen?
Ezt az előáztatás dolgot még leírnátok?
KATT
Itt is egy inissia gépről van szó (szerintem ezt csak én álmodtam hozzá... ) De összességében én nem hiszem, hogy ez csak kapszula függő. Gép függő is.(#79130) adp
Oks, felírom. Kipróbáljuk majd.
Apránként meglessük majd a választékot, csak most összesen 94db kapszula járt a kávéfőzőhöz, az nem 1-2 hónap alatt fog elfogyni.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Nibiru
tag
Igaz. Egyébként meg úgy lászik nem figyeltem, mert nem tudtam, hogy konkrétan egy Nespresso-s gépről van szó. De a lefőzött kávék darabszáma sem indokolja, hogy macerázzon. Szerencsére a hazai csapvíz az ország nagyobbik részén jó összetételű a kávéfőzéshez. Akadnak azonban helyek kettőre is emlékszem, ahol nem csak a kávé, de a tea is szörnyű ízű lesz a víztől. Majd megkérdem a feleségem hol volt ez, mert arra már nem emlékszem.
Tényleg, ha már citromsav, tudja valaki, hogy ezekben a Nespresso gépekben miből van a kazán?
-
neducsinm
csendes tag
Hát ezt passzolom... de akárhogy játszok a fűtőcsapolással, semmi eredmény.
Nekem inkább az gyanús, hogy a pumpa túl gyorsan kilyukasztja a fóliát (túl nagy, túl gyorsan felépülő nyomás) és az a fázis kimarad amikor nyomja be a vizet a kapszulába, megduzzad a kávé, de még nem tud kifolyni. -
jana86
csendes tag
Sajnos az újrahasznosítás nem azt jelenti, hogy kimossák, újratöltik őket és újból eladják. Ettől nagyon távol áll. Ez inkább egy marketing fogás, amivel a magukat környezettudatosnak gondoló vásárlók lekiismeretét megnyugtatják azzal a hamis érzéssel, hogy a Nespresso kapszuláival nem szennyezték a környezetet. Pont, mint a pet palackok esetén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest