Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Dedican ugyan nincs PID , de a vizhomersekleten lehet allitani 3 fokozatban.
Itt a video hogy kell, szerintem ha maxon vagy közepesen van vedd lentebb a hömérsékletet: https://www.youtube.com/watch?v=ivo_5aEaYR8
RetepNyaraB: 51es kosár kell a dedicaba, szoval a 16 az kb jo mennyiség a duplahoz. (Vagyis anno nekem is kb annyi ment bele, azota valtottam).
Többszöri ateresztes helyett pont az lehet hogy az elso ateresztesre foznem mert olyankor még nem olyan meleg a thermoblokk. Vilagosabb pörkölésnél én átengedtem 2 adag vizet a 3.nál érte el azt a höfokot hogy mar nem volt tul savanyu a kávé. -
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha égettnek tűnik, talán "üresen" tolj ki némi vizet a gépből, főzés előtt. Így hűvösebb lesz a kazánban. P&Y 86-87 fokot ajánl, az kifejezetten alacsony hőfok. Ha nagyon finomra darálod, sose folyik ki. Azt sajna el kell találni, próbálgatással. De a 16g meg kicsit kevés egy dupla kosárba, nem? Én 18-at vennék alapul, de lehet 19-20g is akár, ha belefér. Akkor kevésbé is folyik át hamar.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arch Linux
- Túra és kirándulás topic
- Milyen házat vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest