Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
válasz
mdav88
üzenetére
Lelit PL91T-m van nekem is. Belőttem 9bar-ra, a vízterítőt kicseréltem elektra-ra, a felsőszűrőt iparira, aztán a terítőt vissza a gyárira, mert változatosan rontottam el minden kávémat. Amikor elkezdtem számomra értékelhető kávékat csinálni, akkor rájöttem mi volt a gond (az egyik): megtömtem nagyon (18,5gr egy IMS12/18-as szűrőbe szinte az összes fajta PY kávéval)
Lementem 16,5 17gr körülire és jobb lett az eredmény, ekkor visszaraktam az elektrát, és azóta is az van fenn, így a 16,5gr (pl PY - CM), vagy 17gr PY Black LXR mégjobb. (Az elektra vékonyabb kb 1mm-el, mint a lelit gyári terítője, és körkörös, bár ezt nem tudom számít-e, gondolom igen, mert miért pont a furat alakzata ne számítana)
(a köv a szűkítő lesz nemsokára)

@Ferdzsoo: nekem a PID most 100 fokra van beállítva (PY Black LXR), mert így van a vízterítőnél 91 fok!) Amikor 90 körüli fokokkat állítottam be, ott nekem is savanyú volt, mert alacsony a hőfok (én akkor olyan 79-80 közt mértem) próbáld feljebb állítani a hőfokot, hátha
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest