Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha nem kell nyomásfokozós kar, akkor van EC 146-os is 30-ért.
Ezekről a Delonghikról olvastam hogy inkább szimplázni jók, mivel kicsi a bojler és emiatt nem túl stabil egy duplához. És persze szörfölni kell hogy jó legyen a végeredmény.
Én nyomásfokozóst használtam egy hétig, elég is volt. Szép lassú egyébként, kicsi a vízhozama, illetve pont jó. Mindig az a baj az olcsó karosokkal hogy szűkítőzni kell, ennél nem kellett.
A tejhabosítóját tuningolni kell ahhoz, hogy használható legyen, vagy a lyukak csökkentésével vagy gőzcsőcserével.
Én inkább egy használt Xsmall-t vennék ennyiért, tudja azt amit a nyomásfokozós Delonghi és van benne egy nem is rossz őrlő. Nem beszélve a hihetetlenül egyszerűbb kezelésről, Delonghival csatatér volt mindig, pedig amúgy a műanyag csepptálcás verzió ötletesen elnyeli a hulladék vizet, de mégis, sokkal tisztább az automata. Na jó, nem győzködlek, van akinek a Brikka vált be Xsmall után. Lehet hogy rutin kérdése, nekem fárasztó a karossal vergődni. Hiszek a jól beállított automatikákban és elismerem a mérnöki teljesítményt.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest