Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Szerintem ezeknél van valamilyen megoldás, pl. ezüst adalék, vagy ilyesmi, ami megoldja ezt a problémát a csereperióduson belül, de max. fél évig, vagy ameddig rá van írva.. A mosogatógépekben sem natúr gyanta van szerintem, bár csak következtetek, mert igazából fogalmam nincs.
Akárhogy is, a csíraszám a megszáradt edényeken soha nem éri el azt a szintet, hogy ez problémát jelentsen.Miután a srácot hosszasan kérdezgették a kórházban és említette a korsóját, bekérték és megvizsgálták. Egy matt réteg alakult ki a víz visszaszáradásából eredően a korsó alján, abban voltak a bacik. Az, hogy hogyan kerültek oda, az rejtély maradt. Zárt iroda, és sosem ivott mást a korsóból csak vizet. Hogy csapvízet vagy ballonosat azt nem tudom. Egyébként Hollandiában történt az eset, nem itthon. Nem mintha ez változtatna a dolgokon.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akárhogy is, a csíraszám a megszáradt edényeken soha nem éri el azt a szintet, hogy ez problémát jelentsen.