Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fricc_
üzenetére
egy kapcsolódó, friss tapasztalat. pörköltem egy rohkaffeés indonéz kávét a napokban. mivel a casmo megint épp savanyú
, félreraktam, hátha később jobb lesz, és jobb híján nekiláttam az indonéznek. hát, szénlé. a szemek is sötétek, de ízre qrva keserű volt. ha lejjebb mentem a hővel, picit javult, de maradt kesernyés. ráadásul marha gyorsan jön le a normál beállításokkal...szóval ezt elpörköltem. gondoltam én. mert ma, 4 nappal a pörkölés után, teljesen jó, savhangsúlyos, mega cremás kávét húztam belőle. kifejezetten erősek a savak, és közben mégis klasszikus mogyorós-diós-nugátos a kávé.
gondolom pár nap múlva még jobb lesz. egy szelepes zacsiban van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
fricc_
üzenetére
Nem gondolnám, hogy recept, hogy 13.5 napot várni kell, és akkor lesz tuti.
INkább úgy gondolom, hogy változik az íze. Mi pl szeretjük a nagyon frissen pörköltet is (pár órás), mert van benne egy kis bubisság, pezsgés. A nagyon friss KV persze sok egyéb hibával bír, de néha kell ilyen is. INkább az a baj, hogy állítani kell az őrlőn, durvítani, és némelyiknél elég sokat, amit aztán lehet visszatekergetni
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, félreraktam, hátha később jobb lesz, és jobb híján nekiláttam az indonéznek. hát, szénlé. a szemek is sötétek, de ízre qrva keserű volt. ha lejjebb mentem a hővel, picit javult, de maradt kesernyés. ráadásul marha gyorsan jön le a normál beállításokkal...