- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Toobee #60866 üzenetére
Ezt pacuha69-nél is láttam, és tényleg egy baromi jó kávét húzott így. Én továbbra is tartózkodom a bűvészkedéstől (jó értelemben), de Parci annyira riogat azzal az etióppal, hogy valamit lehet muszáj lesz bevetnem. Egy biztos, a szokásos rutinnal kezdem: őrlök, a kart egyszer lekoccintom, hogy elterüljön, Keresztapper-féle egyengetés, majd Palmtamp és hajrá.
Szerk.: Parci, ha így döntenél, akkor beállok elsőnek a sorba, imádom azt a dizájnt.
Még a témához: most már ittam pár jó kávét kávézókban, és fele annyit nem ügyködnek vele, mint mi. Csak lehet anélkül is jó kávét készíteni, persze az alap lépéseket kellő gondoskodással elvégezve.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR