Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leKri
csendes tag
Küzdök a dózerrel én is
Tippeket, tanácsot szeretnék kérni, kerestem de nem találtam pont így erről semmit.
Tény, hogy tökéletesen söpör, viszont "sok" őrleményem marad a csavaron és környékén, illetve a belső plexi lap peremén. Persze söprögetéssel megoldható. Nagyobb bajom inkább az adagolással val. Ha a kart teszem alá, mellépakolja. Ha lassan pofozom, ha gyorsan. Néha jobbra hord, néha ballra, csak még arra nem jöttem rá mikor merre és miért. A kart felemelem teljesen a dózer aljáig, és képes akkor is mellépakolni. Rutintalan vagyok, papírpohárral próbálkozom, abból öntöm a karba/szűrőbe. Így mérni is tudom a leőrölt mennyiséget is. Kicsit bosszantó, hogy sepregetem a fél grammokat innen onnan, azután pedig 1-2 g landol a pulton
Pé-hez hasonlóan nagyon gondolkozok én is, ha nem szokunk össze a dózerrel, elkerülhetetlen lesz az átalakítás.
Jó kávézást mára is mindenkinek!
Gondoljatok azokra, akik egész nap dolgoznak ma is, és vágynak haza egy jó espressot készíteni. -
Pé
senior tag
Persz, nem kivitelezhetetlen csak fölösleges. Sokkal jobb ha beleöntöm a kávét, bekapcsolom és kapásból belefolyik a karba. Nem még ott csattogtatni a dózert. Másik kérdés. Arra nincs valami tuning, hogy a garatban minél kevesebb cucc maradjon ? Jó a Graefban is maradt fél kiló
, de azért mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 58.5 mm full fém tamper
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tippeket, tanácsot szeretnék kérni, kerestem de nem találtam pont így erről semmit.
Gondoljatok azokra, akik egész nap dolgoznak ma is, és vágynak haza egy jó espressot készíteni.