Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
Wolfy999
üzenetére
Az aluljárókban lévő presszókv. néven italt árusító bódéknak is van létjogosultságuk. Amíg eltart valamit a piac addig az jóesélyel működni fog. Azt meg, hogy ki hova viszi a pénzét mindenki maga dönti el. Személy szerint a környezetemben próbálom terjeszteni az igét (vajmi kevés sikerrel). De kibírom ha a többiek leszavaznak. Mert az, hogy nem olyan kv.-t iszok amilyet szeretnék, számomra még mindig jobb mint egyedül (ha csoportban vagyunk) kv-zni. És az, hogy nem viszem túlzásba a térítést, az azt jelenti, hogy azért van amikor úgy állnak a csillagok, hogy mindenki jól jár (szerintem)

-
Bazsee71
őstag
válasz
Wolfy999
üzenetére
Lehet, hogy a többinél jobb, de ettől függetlenül vacak. Én úgy mondanám, hogy ott nem is kávét adnak, hanem kávés italt. A marketing meg a nettó parasztvakítás, elég felcsapni a magazinját. Aki szerkeszti, annak vagy köze nincs a kávéhoz, vagy simán győzött a marketing bulls**t generátor.
Én emiatt nem is tartom hasznosnak a kávékultúra népszerűsítéséért tett fáradozásait, mert véleményem szerint tovább ront a helyzeten, és nem a jó szándék vezérli, hanem a maximális profit.Sok rokonom, ismerősöm jár oda, szeretik. Nem is szoktam őket vegzálni emiatt, nem hiányoznak azok a szúrós tekintetek, ha kell akkor inkább csatlakozom hozzájuk, és iszok valami tejes-fűszeres csodát. Azért szerencsére 3-4 év alatt eljutottunk oda, hogy semmilyen alkalomra nem kapok már szemes kávét.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én emiatt nem is tartom hasznosnak a kávékultúra népszerűsítéséért tett fáradozásait, mert véleményem szerint tovább ront a helyzeten, és nem a jó szándék vezérli, hanem a maximális profit.