Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacskait
tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Simi!
Küldtem egy mailt amiben csatlakoznék a rendeléshez, ha megoldható még.
-
meander
tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
én még mindig benne vagyok. hányan vagyunk? esetleg privátban...
-
bacskait
tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Én is gondolkodok rajta, csak előbb kíváncsi lennék Bazsee71 véleményére, hogy milyen összehasonlítva a Reneka-val. Az lenne a másik, amin még gondolkodom.
Pontosabban valamelyik a kettő közül, amit vennék. -
Larodar
csendes tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Beszállnék én is a rendelésbe, 7 grammos érdekelne. Írjatok rám privibe a részletekkel.
-
Wolfy999
tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Egy 17g-s eredeti LM szűrőre én is beneveznék, ha valaki megszervezi és budapesti átvétel megoldható.
-
adp
őstag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Igen hulyen irtam. Ugy ertettem, hogy stradahoz is van. Csak a ridged a kul. De nemem ez nem lenyeg. Bazseeval rendeltunk is mert igen jo aron van,csak akkor meg mas nem jelentkezett hozza hogy tarsulna. Mellesleg most meg a font is lent van.

-
Bazsee71
őstag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Szerintem ez nem csak egy jegyzőkönyv, hanem egy komolyabb szintű minőségellenőrzés biztosítéka.

Szerk.:
adp: nálam a CM702-esből grammra annyi jött ki, amennyit beletettem, században volt csak eltérés. Eladás előtt kipucoltam, ott azért látszott, hogy tényleg van benne pár gramm pangó őrlemény, de egy részét fixen tartja, egy része pedig ezek szerint fixen cserélődik.
Agostino: budapesti vagy? Én most rendelek Danettitől, de kaposvári vagyok, és csak Dombóvár-Szekszárd-Sükösd-Kiskunhalas vonalon járok rendszeresen, ott tudok segíteni.Szerk. 2:
A Majorral nagyon lezserkedek: előtte mérem, utána nem. Garatot kisöpröm amennyire hozzá férek az ott elhelyezett fém lapkától. WDT-t is hanyagolom, mégis jókat sikerül húzni, és élvezem.
Majd ha kész a karba adagolós átalakítás, akkor fogom mérni, arra kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest