- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Ez így van, de én szeretek még éveket is várni vele, mikor már a savak egy része lebomlik, átlakul. Ha ízben nem érzi az ember (száraz borról beszélünk, nem édesről, ahol a cukor elfedi a savakat), akkor nincs nagy gond utána.
Én a techno boroktól szenvedek, mint a kutya. Ha valamelyik bor laborban készült, esélyes, hogy égni fog tőle a gyomrom. Először a Györgykovácsot tettem tiltó listára, de mára már gyakortlatilag a teljes villányi paletta, és a szekszárdiak nagy része is ihatatlan számomra, hogy pl. egy Sauskáról ne is beszéljek...
Kékfrankosból Ráspi elég jó, bár esélyes, hogy az nem (csak) Kékfrankos.Néhány felvidéki is jó (bár most neveket nem tudok írni), sajnos a Bott Frigyesé is eléggé savas, bár jó. És ha hiszed, hanem, az öcséméké a legjobb, de sajna a 2012-ese már kifogyott. Vetekedett egy Brunello di Montalcino-val!
Ritkán iszom amúgy K-t, mostanában rákattantam a Brunello-kra, és a francia Pinot-kra. Ezekből retrospektíve nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Videó stream letöltése
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Interactive Brokers társalgó
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest