- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
egy használt Nemox/Imat Lux-ot (a lelit fred is ugyanez), merek jószívvel ajánlani! (fokozatmentesítéssel természetesen!)
bőven megéri a kb 30k-t! az új ára, 45k (49k a lelit, az mondjuk gyárilag fokozatmentes, de psze, nem nagy mutatvány a fokozatmentesítés, lehet is alkatrészt kapni hozzá!) tényleges élettartamról nem tudok beszámolni, de kés kapható hozzá, és vszínű jópár évig ez is elketyeg! mondjuk annyiért már kezdene bújkálni bennem a kisördög, h hátha ki lehetne fogni nem nagyon sokkal többért egy JÓ iparit! (én 65k+5k postáért vettem a SJ-t!)(és az én szubjektív véleményem: HA egy árban lenne egy felújított, pidelt (by fragola/simi) GC egy új lelittel (legyen mondjuk 75 v 80k) nekem AKKOR SE kéne az új lelit (igen, láttám, igen, próbáltam!
))
használt vs új: nem az új ellen vagyok! de egyszerűen na... sokszor leírtam, leírtuk...
btw: én is újat vettem, GC-t, majdnem 'vakon'! (szinte semmit nem olvastam utána!Olaszo-ból hoztam haza, 240€-ért, egy régebbi gyártású GC-t, kb 270es árfolyam lehetett akkor... nem bántam meg! de 100ért most se vennék újat, még GC-ből se!
)
-
nemethsza
tag
Lelitről fogalmam sincs. Én inkább régigép párti vagyok 😊
Rendes daráló... Kinek mi az? Egy belépő szint, szintén használtban 25-30, újban cca. 45-től. Határ a csillagos ég, mondjuk szvsz. legtöbbünknek egy használt Mazzer untig elég (örök élet +két nap), azt cca. 80-tól ki lehet fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest