- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Vettem náluk IMS 200-as felsőszűrőt. Az nagyon profi cucc!"
ellenpélda a nálam lévő dalla cortés ims 200-as, ami egyszerűen nem akkora, mint állítják róla és egyébként most raktam el végleg, mert a méretmizériától függetlenül is csatornásít (mondjuk ebből semmi sem következik egy másik típusú ims 200-ra nézve). de ellenpélda valamelyest a simonelli ims 200-as is, ami nem fog rá olyan határozottan a vízterítőre, mint a sima ipari és nem is ad sík felszínt felcsavarozás után (a sima ipari igen).
"VettemIMS simpla szűrőt is. Nagyon megérte az árát. 7-7,5 g-ból olyan kávékat csapolok vele, mint más hagyományos mosóp, azaz szűrővel 9-11 g-ból se. Azt nyugodtan vedd meg szerintem."
tudja a szimpla vst és a szimpla utángyártott vst is (+ 41 mm-es tamper), bár emlékeim szerint 9,5 grammal. ez utóbbit persze nem akkora élmény kézbevenni, de a különbséget én sosem tudtam kikóstolni.
"A VST-hez képest én úgy tapasztaltam, hogy a gyümisek jobban szétválasztódnak az IMS-sel."
ha úgy tapasztaltad, úgy tapasztaltad. mondanám, hogy megeszem a kalapom, ha vakteszten ebből bármi kijönne, de tenni lusta vagyok egy ilyen tesztért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged