Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
Én általában 40-45 percet hagyok neki megszokásból, de ma reggel épp 30 perccel a bekapcsolás után néztem rá, és már 99 fokon állt a fej. Hűtőcsapolásnál el is indult felfelé 101-ig, majd leállítottam 95-nél, és itt húztam, végig szépen 95 fok volt csapolás alatt. Ebből ki merem jelenteni, hogy 30 perc után stabil. Ebben is van szűkítő, de gyárilag, így nem tudom mekkora.
Egyébként egész jól kezdünk összeszokni a géppel, a kávék többségében jók.Ami viszont nem tetszik, hogy a nyomáskapcsoló nagyon tág határok között kapcsol, nem elég érzékeny. 1,2 bárra állított kikapcsolásnál kb. 0,7 barnál kapcsolja be a fűtést. Ez normális? Újabb gépeken mik az értékek?
A másik bajom a gőzölés, ami egyáltalán nem megy... Próbáltam már több trükköt, ledugóztam a négyből két fúvókát, vettem óriás küblit, de még mindig az a jelenség, hogy pillanatok alatt tűzforró a tej, levegőbevitel meg sehol, esetleg óriás bubik, de mindegy is, mert már a tej szagán érzem, hogy nem csak az állaggal van baj. Tudom, gyakoroljak, de szerintem valami nem stimmel. Valaki írta korábban, hogy a bojler vízszintje hatással van a gőz minőségére.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest