Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Nekem az volt a két kedvencem a kezdetek kezdetén, aztán vettem egy gene-t. Átugrottam pár lépcsőfokot, és egyből a mély vízbe ugrottam. A gép+daráló vétele után 2 hónappal már magamnak pörköltem.
cekkk: Nem engedek ki semmit, csak a kávét

Melegítem a gépet min 10-15 percig. A fűtést jelző lámpa ciklusokban világít, amíg fűt a gép. pl.: világít 30 másodpercig amíg fút, aztán 2 percig nem.
Ha kialszik a lámpa, utána várok 20-30mp-et és akkor kezdem meg a csapolást. 20-30mp alatt kellően visszahül.
Ezt ki kell tapasztalni, hogy neked hány másodperc lesz a jó az egyes kávékhoz. Kis gyakorlást igényel, de hamar bele lehet jönni. Ha nincs pénz pid-re, akkor így helyettesíthető, én elvagyok vele. Nem tervezek hosszútávra a jelenlegi gépemmel, ezért nem ruházok be a pid-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest