- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
Sajna lehalt a Silvia pumpája már egy ideje, a Mini Gaggia pedig még nem üzemkész, úgyhogy messzemenő következtetésekbe nem szeretnék belebocsájtkozni, mert újra csak a Robotot sikerült használni már jóideje. Nekem a VST ízvilága messzemenően visz mindent, számomra a Superfine is már ad egy olyan "összemosott, egységízt" a kávéknak, amire én nem vágyom, a Reneka pedig ezt méginkább fokozza. Van akinek ez a lágy, selymes, édes világ bejön a világos kávékkal, de én sajna nem ide tartozom (csak alkalomadtán, vagy mondjuk espresso tonicba).
A Nanotech pedig messze a legjobb takarításban. Ennyire tisztán sose jöttek ki pogácsák kosárból, mint abból. Jó lenne, ha a VST-ből is ennyire "cseppmentesen" esne ki minden. Eléggé megbocsájtó amúgy az előkészítések mellett, de valszeg nem ebből fogod húzni életed kávéit, meg nem is ezzel leszel a legkonzisztensebb.
Én továbbra is azt mondanám, hogy VST + Reneka, és akkor lefedtél kb. mindent, amit a kosárral tudsz machinálni az előkészületekben. Innentől max a különböző méretű példányokat lehet gyűjtögetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest