Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz
Xabi78
üzenetére
Ezzel kapcsolatban egy 0,5 nőt hozzá tudok tenni: ismerek olyat, akinek Graef darálója van (igaz, én vittem bele ebbe
) és karos géppel főz, (Delonghi Dedica), és tény, hogy a szett nem több százezres, vagy GC, PID stb.
Az viszont tény, hogy ő is úgy szeretne jobb/jó kávét, hogy "pár gomb megnyomás", és valóban hidegen hagyja, hogy a GC milyen szépet terít vagy milyen tuning lehet. A kávémat mondjuk szereti.
-
törölt tag
válasz
Xabi78
üzenetére
Persze, sőt reverzisztánban egyre inkább javasolt, viszont nem hinném, hogy a "minden feketének fizetek egy feketét" akár nyomokban is kirekesztést tartlamazna...
Van jó pár női barista, meg alterben is menők, lásd Kávékotyogós blog. A legjobb kritikusok nők, kávéban és hifiben egyaránt. -
HSM
félisten
válasz
Xabi78
üzenetére
Szerintem teljesen érthető egyébként az igény. ("1-2 gomb megnyomásával kapjanak egy elfogadható kávét")
Ugyanakkor, amikor rájössz, hogy ez azért nem feltétlenül megy ilyen egyszerűen, akkor máris más megvilágításba kerül az "esőtánc". Megfelelő eszközökkel és pici gyakorlattal amúgy pár hét alatt már a reggeli álmosságban sem nagy dolog végigcsinálni, ha nem is "tökéletesen", de bőven elég jól."De ha nem vagyok itthon, nem használja a nagygépet, inkább bekapcsolja a Jurát."
Mondjuk egy MaraX-et én sem melegítgetnék 0-ról, nálam ezért is esett ki a HX, és lett a befutó a PID-es Gilda. Mire előkészítem a KV-t már kb. meleg is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és karos géppel főz, (Delonghi Dedica), és tény, hogy a szett nem több százezres, vagy GC, PID stb.