Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
billyjoe
üzenetére
Igen, nagyon tuti az előáztatása, előbb 2 bar, majd feltolja 4 barra, majd onnan ugrik fel 10re. Valószínű ez is hozzájárul ahhoz, hogy nagyon konzisztens a végeredmény.
Én is féltem, hogy nem lesz jó ez a hőfokállítás. Maradjunk annyiban, hogy eddig 70%ban az 1, 30%ban a 0 fokozatot használtam (PY Hello Sicilia, pl). És nem igazán éreztem, hogy még babrálnom kellene vele. A hosszú előáztatás miatt gyakorlatilag a legjobb eredményeket akkor kapom, ha az első csepptől számolom az időt, és 22-30mp között állítom meg a csapolást. Ez azt jelenti, hogy az előáztatással együtt 30-40mp körül van a teljes csapolás ideje.
Valószínű az előáztatás miatt van az is, hogy ugyanazzal a szűrővel a gaggiához képest jóval finomabbra kell őrölni a kávét hasonló lefolyáshoz.Szerk: Én a meleg csészét preferálom, ilyen szempontból is nagyon tuti, régebben forró vízzel pacsáltam. Most meg csak leemelem a csészetartóról. Jól átmelegíti, de nem forró, nekem pont jó.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest