Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Groby.hu-n már nem tudok szállítással Nordát megrendelni, most szembesültem a helyzettel - ami azért is aggasztó mert az egyik utolsó Nordát nyitottam meg. Alternatív ötlet, esetleg Székesfehérvár körzetében beszerzési forrás Nestle Vera vagy Nordára?
Köszi! -
válasz
mikromanus
üzenetére
97eFt: használt, de kitűnő GC ( köszi sz.zs.
), használt CM800, új tamper, a mérleget pedig lenyúltam asszonytól cserébe készítek neki kávét 
-
ezért szeretem ezt a topicot - sehol másutt nem lehet a disznóvisításról érdemben olvasni péntek este
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
kisdagimacs
üzenetére
egy bolti őrlés szinte soha nem fogja eltalálni amire szükségetek van a rendes lefolyáshoz - még két ugyanolyan sorozatú Graef beállítása sem egyezik, ezt mind egyedileg kell kikísérletezni (sajnos nem fogjátok megúszni az őrlőt)
-
CM800 kések elképzelhető hogy úgy elkopnak, hogy már nem is jön ki darált kv (használtan vettem, fogalmam sincs mikor volt cserélve) ? Most állok neki szétszedni, mivel 10-es fokozaton 5-7 perc őrlés után sem jött ki semmi - holott jól hallhatóan ment a motor és hallatszott ahogy a szemek a garatba kerülve találkoznak a késekkel. Fura.
(még jó hogy a De'Longhi mákdaráló még nem került fel az apróra) -
válasz
Csápájev
üzenetére
Most voltam munkaügyileg - hepatitisz A/B, hastifusz, kolera ami a kötelező kör, szóval csókoltatom az oltáselleneseket
De ez még csak arra elegendő hogy életben maradj a repülőtér-szálloda-iroda bermuda háromszögben, ha ez elhagyod (pl. dzsungeltúra) akkor még hozzájön a veszettség és a merevgörcs elleni is. -
Ha ebbe a topicba képes vagy írni, akkor ez is menni fog - kattints rá a böngésződ felső sorában arra a szöveg beviteli mezőre, amelyikben a tartalom úgy kezdődik hogy "https://www.ebay.com/", és a com/ utáni résszel együtt másold ide be az egészet, mintha csak egy hozzászólást írnál.
Haladó feladat
- tanulmányozd a PH beviteli mező Link lehetőségét: -
Nincs valakinél véletlenül elfekvőben egy eladó Gaggia Classic (vagy hasonló kategória) ? A héten hirdetett mindkettőt elvitték előlem a Jófogásról

-
rövid kérdés: a Gaggia Carezza vagy Classic új kivitel az ténylegesen rossz KV-t is csinál, vagy csak a kivitel és az időtállósága romlott a korábbi modellekhez képest?
-
válasz
WiZARD
üzenetére
(nagyon off) Sima jogász, orvos, állatorvos nem tudományos fokozat hanem foglalkozási doktori cím, kb. ugyanazért a befektetett melóért mint pl. egy gépész tervezőmérnök kap egy plusz dr.-t is, pusztán több évszázados hagyománytiszteletből.
Tudományos doktori címet a ma hatályos eljárási rend szerint a Ph.D. fokozat megszerzésével szerez valaki, ez általánosan érvényes minden szakmára. (/nagyon off) -
válasz
Keresztapper
üzenetére
szvsz senki nem akart szivatni, ne szívd mellre, peace

-
válasz
Keresztapper
üzenetére
+1
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
DeLonghi ECI341 is jó lehet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és ez nem döglött ezeréves pörkölésű ?

- tanulmányozd a PH beviteli mező Link lehetőségét: