Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ezzel tisztába vagyok csak még nincs őrlő gondoltam hátha van jobb fajta.
A Porlex az milyen? Több barista üzletbe lehet kapni, a Hario miben jobb? Mert nagyjából egy árban vannak
-
hadam98
senior tag
Sziasztok,
Eddig French press-t használtam a kávé készítéséhez de a családban mindenki a tejes, krémes kávákat szereti és kezdtem rá unni, hogy elég sok idő mire megcsinálom a kávét meg a méregetés stb. így bátorkodtam venni egy Espresso kávéfőző gépet.
Ma meg is jött a Gaggia Vivy Deluxe és meg is csináltam az első kávémat elsőre egész jó lett a végeredmény.Szeretnék ár-érték arányban egy jó kávét venni hozzá, egy finom csokisat. Tudnátok ajánlani?
Sajnos nincs kávé grinder így csak őrölt jöhet szóba.
A másik pedig Porlex Mini 2 grinder mennyire jó? Ilyen árban melyiket érdemes venni? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás