Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
hadam98 #5609 üzenetére
Sajnos ez van, én is vettem egy GRAEF CM 702-t, bár sajnáltam rá nagyon a pénzt, de állítólag ez a minimum. Ég és föld egy frissen darált AlzaCafé ezzel meg a bolti előre őrölt fűrészpor. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor nekem az Omnia Barista Arabica, ami legjobban bejött az előre őröltből, de nem kóstoltam végig a teljes választékot. Próbáltam még DavidOff, Segafredo, Tschibo, talán Amoroy, és még egy pár másik márkát is őröltből, de nem jók.
Egyébként én nem értem ezt az egészet. Mármint néha elmegyek benzinkútra, kocsmába, kávézóba, fagyizóba, étterembe, és iszok egy feketét, de sehol nem kapni azt a szintű kávét, amit itthon egy olcsó karos géppel lefőzök. Egyedül helyben pörköltet ittam jobbat Tokajban. Jó persze, biztos azért léteznek a fenti helyek, mert valahol össze kell jönni társalogni, meg minden, de valahogy az ember többet várna. Mondjuk kaják terén is kb. ugyanígy vagyok, ritka az olyan hely, ahol jobban főznek, mint mi itthon, és messze nem vagyunk mesterszakácsok. Azt hiszem talán mindkét esetben az alapanyag lehet a döntő, és nem a gép vagy személyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest