Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballinboy33
csendes tag
Sziasztok!
Néhány hete vettem egy Dedicat, jelenleg próbálom kitapasztalni, illetve információt gyűjteni innen-onnan. AVX kávékkal próbálkozom, inkább sötétebb pörkölésűekkel. Laica szűrt vízzel használom, illetve beszereztem egy IMS 12/14g bottomless portafiltert (disztributort, tampert is használok, egyelőre fapad módon fogpiszkálóval rögmentesítek).
Az őrlő egy 1ZPresso JX. Az őrlő leírása szerint 8-11 fokozat az espresso, de nekem 13 alatt befullad. Csak 12g kávét teszek a karba, ennél több sokszor feltapadt a felsőszűrőre. Így a lefolyás ~25mp szokott lenni, ehhez próbálom igazítani az őrlés finomságát.
Van valakinek esetleg tapasztalata az említett őrlővel espressonál? Ne ragaszkodjak annyira az “ajánlott” beállításhoz, jobb irányadó az idő/mennyiség? (Mondjuk manuális vízmennyiség szabályzással valószínű átmenne a pogácsán a víz, csak túl sokáig tartana)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - újszerű állapotban!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 drón szett - különleges, szoftveresen módosított vezérléssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest