Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
tuzpenge #8428 üzenetére
Bambino Plus-ról írtam nemrég, karácsony óta van meg. Ugyanaz, mint a Bambino, kivéve, hogy van benne automata tejhabosító. Nem tapasztaltam sem túlmelegedést, sem fröcskölést, szerintem ajánlott. Kezdésnek én kb egy évig Aeropress-t és V60-at és kotyogót használtam, mielőtt nekimentem a presszógépnek.
Szerintem egyébként legelőször is egy normális őrlő, ami fontos, anélkül kb hagyható is a karos gép.Végigolvastam, amit korábban írtam, nagyjából uyganaz a helyzet most is, sok újdonság nincs.
RetepNyaraB: a fröcskölést hogy érted? Honnan fröcsköli a vizet? Egyetlen, amit tapasztaltam, hogy a habosítás után automatikusan tisztítja a gőzkart (átnyom rajta 3szor egy adag vizet), na az fröcsköl valamennyire, legalábbis a csepptálcát összeizéli. Más fröcskölést nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest