Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
DrDante666
üzenetére
Szia!
Én párban vettem a "hozzávaló" szintén Aldis karos kávéfőzővel, és már vagy 2 éve gond nélkül használom. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de ár-érték arányban jó. Egyetlen apró gondom az vele, hogy talán lehettek volna kisebb lépcsők az őrlési idő állítóján, én csak az 1-es és 2-es őrlést használom (1-2 főre tud főzni a kávéfőző), és az 1-es túl keveset a 2-es már túl sokat ad, de ez nyilván attól függ, hogy milyen őrlésfinomságra van beállítva, most pont olyanon van, ami ezt eredményezi. Előtte Hario minim volt, meg voltam vele elégedve talán még szebben is őrölt (ebben nem vagyok biztos), viszont ez sokkal kényelmesebb a mindennapi használathoz.
Olyan szempontból visszasírom a Brikka+Hario kombót, hogy nagyobb volt a mozgásterem, jobban tudtam egy kávéval kísérletezni, ha odafigyeltem csodás kávét tudtam csinálni,viszont ez meg kompaktabb, nem kell annyit vesződni a tisztítással törölgetéssel, és ezzel is lehet számomra jó kávét csinálni.
-
Antonious
kezdő
válasz
DrDante666
üzenetére
Szerintem már eldöntötted.
Brikkához jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Ubuntu Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás