- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
válasz
pecsenye88 #5726 üzenetére
Nálam is volt egy ideig disztribútor, de nem éreztem, hogy megváltaná a világot. Sem a GC-nél, sem a QM-nél. Nem tudom milyen kiegészítőket vettél már, de egy jó kávéhoz közel sem kell belőlük annyi, mint a gyártók vagy kereskedők hirdetik. Én is sok mindent vettem az évek alatt, de jó részük már rég a fiókban pihen.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#Felejcsedela disztri izét (mondom úgy hogy nekem van egy elég drága tadamm). Drágább a leves, mint a hús. Csinálsz wdt-t dugó+tű és az meglehetősen jól kiváltja, a dedicán mindenképp.
-
Osynho
addikt
válasz
Tök jól el lehet lenni disztribútór nélkül is, főleg nyomásfokozós karhoz felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Matchbox Streak Racing - Glows in the Dark - S-450 versenypálya szett foszforeszkáló pályaelemekkel
- Prada 2AF-1A1 férfi napszemüveg
- Wanabee síkabát sídzseki S
- DJI MAVIC PRO DRONE, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN ELADÓ Ára:99.990Ft Használt DJI dron beszámítása lehetsége
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest